Gratis kartınızın içinde ne kadar puanın var olup olmadığını öğrenmek için öncelikle “gratis.com” resmi internet adresine giriş yapılması gerekir. Aynı zamanda Gratis kart puan sorgulama işlemini mağazalardan alışveriş yapılmasının ardından kasadan alınan fişin üzerinde yer alan “Gratis Puanınız” kısmından kolaylıkla öğrenmeniz mümkündür.

Gratis Kart Puan İle Neler Yapılır?

Gratis kartın sağladığı fırsatlar aşağıda detaylı bir şekilde açıklanmaktadır:

  • Aldığınız ürünleri indirimli şekilde alabilmeniz mümkündür.
  • Her alışveriş esnasında kartınıza puanlar eklenir ve bu puanları bir daha alışveriş yaptığınız vakitte TL olarak kullanabilme şansınız olur.
  • Gratis karta sahip olanlar 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanabilme imkanını kullanabilir.
  • Mesaj ve mail aracılığı ile indirim günleri size hemen ulaşır.
  • Aynı zamanda indirim kodu, hediye çeki ve promosyonlardan da yararlanma şansınız vardır.

Gratis Kart Puanı Nasıl Kullanılır?

Aşağıda Gratis kartında biriken puanların nasıl değerlendirilmesi gerektiği ile ilgili bilgiler yer alır:

  • Gratis kartınızı alışveriş esnasında kasiyere vermeniz gerekir. Kasiyer biriken puanlarınıza göre cilt bakımı, kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini indirimli fiyatı ile size sunar.
  • Gratis kartınızın alışveriş esnasında yanınızda olmaması durumunda cep telefon numaranızı söylemeniz de yeterli olacaktır. Eğer indirimli ürün almak istiyorsanız, Gratis kartının yanınızda olması gerekir.

Gratis Kart Şifresi Nasıl Yenilenir?

Gratis kartınızın şifresini unuttuğunuzda ya da yenilemek istediğinizde öncelikle 0 850 69 00 numaralı hattı aramanız gerekir. Mağazanın müşteri temsilcisine yeni bir Gratis kartı şifresi alma talebinizi iletin. T.C. kimlik bilgileri ve kişisel bilgileri doğru bir şekilde yanıtladıktan sonra müşteri temsilcisi şifrenin size ulaşmasını sağlayacaktır. Size verilen şifreyi değiştirebilme şansınız da vardır.

Gratis Kart Başvurusu Mesaj İle Nasıl Yapılır?

Gratis karta sahip olmak için aşağıda verilen başvuru adımlarının tek tek uygulanması gerekir:

  • İlk olarak cep telefonunun mesaj bölümüne “Gratis Kayıt” yazılması gerekir.
  • Daha sonra 7889’a kısa mesaj göndermeniz gerekir. Kısa mesajı ilettikten sonra Gratis kartını almak için ön başvuru işlemini yapmış olursunuz.
  • Ön başvuru işlemini yaptıktan sonra Gratis size SMS olarak bir link iletir. Bu linke tıkladığınız zaman ekrana çıkan kutucuğa kişisel bilgilerinizi, adres bilgilerinizi, cep telefon bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekir.
  • İstenilen bilgileri yazdıktan sonra kartın kullanımı hazır hale gelir.

Gratis Karta Mağazadan Ulaşmak Mümkün Mü?

Gratis kartını mağazalardan almak mümkündür. Bunun için kasiyer ile iletişim haline geçmeniz gerekir. Kasiyer size bir başvuru formu verecektir. Başvuru formunda istenilen bütün bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekir. Başvuru formunu doldurduktan sonra formu kasiyere vermeniz gerekir. Daha sonra kaydınız oluşturulur ve kaydın onaylanması için cep telefonunuza bir kısa mesaj gelir. Gelen mesaja onay verdikten sonra Gratis kartını alıp kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

Gratis Kart Puan Sistemi Nasıl Çalışır?

Gratis kart ile müşteriler her alışverişlerinde puanlar elde edebilme şansına sahiptir. Özellikle mağazalardan ve online olarak alışveriş yapıldığı anda puanlar kartınıza aktarılmış olacaktır. Ne kadar fazla puan birikirse, bir sonraki alışverişlerde aldığınız ürünler o kadar indirimli fiyatla size sunulacaktır. 1 TL alışverişler için 1 puan kartınıza aktarılacaktır. Gratis mağazalarında yapılan alışverişlerden sonra aldığınız fişin üzerinde Gratis puanınız da yer alır. Bu sayede ne kadar puan birikip birikmediğini kolay bir şekilde öğrenmiş olursunuz. Özellikle bu puanlar ile kozmetik ve bakım ürünlerinden büyük indirimler kazanmış olursunuz. Ne kadar puan biriktirse onu TL gibi kullanma şansınız vardır.

Editör: TE Bilisim