Henüz 5 yaşında futbolculuk kariyerine merhaba diyen terleten genç yetenek Eray Işık’ın, Avrupa ve Türkiye’den talipleri artıyor. 2004 yılında Almanya’da dünyaya gelen Eray Ramazan Işık, 5 yaşında başladığı futbolculuk kariyerinde Schalke 04 ve Borussia Mönchengladbach gibi Almanya’nın en köklü kulüplerinde forma giydikten sonra Fortuna Düsseldorf’a transfer oldu ve şimdi bu kulübün 17 yaş altı takımında (U17) futbol hayatına devam ediyor.

BÜYÜK YETENEK

Almanya ve Türkiye milli futbol takımları tarafından yakından takip edilen ve kamplara çağrılan genç futbolcu, geleceğin en büyük yetenekleri arasında gösteriliyor.

AİLEM HEP YANIMDA

En büyük desteği ailesinden alarak bugünlere geldiğini söyleyen Eray Işık, babasının eski bir futbolcu ve şimdi antrenörlük yapıyor olmasının da kendisini geliştirmesine önemli katkı sağladığını vurguladı.

İDOLÜM MESUT ÖZİL

İdol olarak Mesut Özil’i kendisine örnek aldığını, Türkiye’den birçok takımın yanısıra Avrupa’dan da ciddi ilgi ve teklifler olsa da, ilk hedefinin Fortuna Düsseldorf A takımına yükselmek olduğunu açıkladı.

Editör: TE Bilisim