MNG kargo takibi yapmak için birkaç farklı yöntem vardır. MNG kargo takip işlemleri farklı platformlarda gerçekleştirilerek kullanıcılara kolaylık sağlar. Bu yöntemler:

  • Online sistem üzerinden kargo takibi yapmak
  • Telefon aracılığıyla sorgulamak
  • En yakın MNG kargo şubesine gitmek
  • MNG gönderi takip sisteminden erişmek

Her bir yöntem oldukça kolay olup müşteriler için büyük rahatlık sağlamaktadır.

İNTERNET ÜZERİNDEN MNG KARGO SORGULAA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

MNG kargo takibini internetten yapmak en kolay yöntemler arasında yer almaktadır. Bunun için MNG kargonun resmi web sitesi kullanılır. Üstelik sorgulama ve takip yapmak için siteye üye olmak gerekmez. Bu işlem için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir:

  • MNG kargo resmi web sitesine girilir.
  • Açılan sayfada “Kargom Nerede MNG” butonuna tıklanır.
  • İlgili boşluğa gerekli bilgi girilir.
  • Sorgulama için gönderi takip numarası veya fatura numarası kullanılabilir.

MNG Kargo internet adresi sadece kargo takibi yapmakla kalmaz, diğer birçok hizmeti de sağlar. Göndermeyi düşündüğünüz malların bedelini hesaplayabilirsiniz. Bu süreçte gönderinin nereye gönderileceği, gönderinin ağırlığı ve boyutu, adrese mi şubeye mi gönderileceği gibi birçok farklı detay hesaplanır ve sizin için maliyet bilgileri oluşturulur. Bu sayede hesabınızı evden çıkmadan yaparak kolaylık sağlarsınız. Ayrıca MNG kargo web sitesi üzerinden kurye de çağırabilirsiniz.

TELEFON İLE MNG KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

MNG kargo takibi için telefon kullanmak canlı olarak yardım almayı sağlayacağından oldukça avantajlıdır. Kargonuza dair pek çok soruyu anında ve detaylı bir şekilde sorarak daha net cevap alabilirsiniz. Telefonla MNG kargo takip için 444 06 06 veya 0850 222 06 06 numaralarını arayabilirsiniz.

Malların durumunu kontrol etmek, nakliye ile ilgili soruları ve MNG ile ilgili diğer soruları sormak için bu numaraları arayabilirsiniz. Müşteri temsilcisi size bazı sorular sorduktan sonra (fatura numaranız, gönderi takip numaranız, ad ve soyadınız vb.) sevkiyat hakkında size bilgi verecektir.

MNG KARGO ŞUBESİNDEN KARGO SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

MNG kargo takibini şubelerden yapmak için size en yakın MNG kargo şubesine giderek görevliye kargo takip numaranızı söylemeniz yeterlidir. Eşyalarınız adrese ulaştığında evde değilseniz şubeye teslim edilir. Bu nedenle kargo şubesine gitmeniz gerekebilir. Kuryeyi aramak yerine teslimat için şubeye gidebilirsiniz.

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN MNG KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

MNG kargo takibi için mobil uygulamayı kullanmak oldukça kısa bir yöntemdir. Bunun için öncelikle telefona MNG Kargo mobil uygulaması indirilmelidir. Bu uygulamayı kullanarak kargo takibi, kurye çağırma servisi, kargo maliyeti hesaplama veya en yakın şubeyi sorgulama gibi birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

MNG KARGO GÖNDERİ FİYAT BİLGİSİ VE TESLİMAT SÜRESİ NASILDIR?

MNG Kargo ile gönderilen malların fiyatları ve teslim süreleri değişiklik gösterir. Kargo ücreti için standart kesin bir kriter bulunmamaktadır. Gönderinin ağrılığına ve genişliğine göre gönderi ücreti değişir. Ancak en hafif ve en küçük hacimli ambalaj olarak, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ambalaj maliyeti 10 ila 12 TL'dir.

Teslimat süresi ise 0 – 600 km mesafe için 1 gün, 600 km'den fazla mesafe için en geç 2 gün şeklindedir.

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ NASILDIR?

MNG Kargo için mesai saatleri hafta içi 08.30 – 18.30 şeklindedir. Hafta sonu için ise yalnızca Cumartesi çalışmakta ve 08.30 – 15.30 şeklindedir. Bu saatler MNG Kargo'nun genel iletişim ve hizmet saatleridir. Bölgenizdeki personele bağlı olarak teslimat saati 19.00 ve 21.00 'a uzatılabilir. Eğer kargonuzun nerede olduğunu merak ediyorsanız MNG kargo takip yöntemlerinden herhangi biri ile sorgulama yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim