Hafta içi her gün 16:20’de ekranlara gelen Esra Erol’da yaşanan olaylar izleyicinin dikkatini çekiyor. Birbirinden ilginç hayat hikayeleriyle dikkat çeken programda son olarak Dilşad  ile Ali Bey arasında yaşananlar çok konuşuldu. 4 Yıllık eşinin kaçırıldığını düşünen Ali bey gerçek karşısında şok oldu. Tüm bu gelişmeleri Esra Erol canlı yayınında. İşte ATV Esra Erol canlı izle 16 Şubat Salı! Youtube ile Esra Erol canlı yayın izle HD!

ATV Esra Erol canlı izle 16 Şubat Salı ve Youtube ile Esra Erol canlı yayın izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında Ali Bey ile Dilşad arasında yaşananlar dikkat çekti. Lösemi hastası olan Ali Gülhan Gürler kaçan Dilşad ile ortaya çıkan gerçek şok etti! İşte ATV Esra Erol canlı izle 16 Şubat Salı! Youtube ile Esra Erol canlı yayın izle HD!

ATV Esra Erol canlı izle 16 Şubat Salı! Youtube ile Esra Erol canlı yayın izle HD!

ESRA EROL CANLI İZLE! ATV

Ali Bey, eşi Dilşad Hanım’ın bir adama yardım etmek adına kurban gittiğini düşünmektedir. İddialara göre sosyal medya üzerinden bir adam, GATA’da lösemi hastası olduğunu söylemiştir. Ali Bey’in eşi de yardım toplamak amacı ile gerek Whatsapp gerek diğer sistemler üzerinden kampanyalara imza atmıştır. Dilşad Hanım İzmir’de evli olan kızını ziyaret ettiği sırada hasta olduğunu söyleyen adam tarafından tehdide uğramıştır.

4 yıllık beraberim! Esra Erol’da eşini arayan Ali bey gerçekler karşısında şok oldu! Eşiyle 4 yıldır evli olduğu sürece boyunca Dilşad eşini 4 yıl boyunca aldatmış! Evliliğinin ilk gününden beri Ali Gülhan Gürler aşk yaşamaya devam ettiğini itiraf etti.

Gerçeklerin ortaya çıkması sonrası Esra Erol’da kafaların karışmasına neden olmuştur. Yardım isteyen Gülhan G. İsimli vatandaşın neden bir anda işi tehdide döktüğü merak edilmiştir. Ali Bey, haber alamadığı eşi üzerinden ciddi iddialar ortaya atmıştır. Mutlu bir evlilikleri olduğunu burgulayan adam, eşine büyü yapıldığını iddia etti.

Editör: TE Bilisim