Beşiktaş'taki evinde 83 yaşında hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Doğan Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Burada, Doğan Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ve ağabeyi Şahin Cüceloğlu taziyeleri kabul etti.

Şahin Cüceloğlu, taziyeleri kabul ederken, "Doğan Bey'e değer verdiğiniz için çok sağ olun. Çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin sağlıklı kalıp, uzun ömürlü olup bu güzel hizmetleri devam ettirmenizi diliyoruz. Sizler için dua ediyoruz." dedi. 

AŞİYAN'A DEFNEDİLDİ

Namaza, Cüceloğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız,  AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun  Türk bayrağına sarılı naaşı cenaze aracına taşındı. Cüceloğlu'nun cenazesi, Aşiyan Mezarlığı'na defnedildi.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Öte yandan evinde ölü bulunan 83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Adli Tabip raporunda Cüceloğlu'nun ölüm sebebi "Aort damarı yırtılması" olarak belirtildi.

Editör: TE Bilisim