ATV Esra Erol canlı yayın izle seçeneği arama motorlarında sıkça sorgulanıyor. Esra Erol’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Temizlik takıntısı yüzünden evden giden karısına geri dön çağrısı yapan Ömer Bey ile Rabia canlı yayında karşı karşıya gelecek. Her anı sıcak gelişmelere açık program için binlerce seyirci programın canlı yayını izlemek için internetten araştırma yapıyor. İşte ATV Esra Erol canlı yayın izle 18 Şubat Perşembe! Esra Erol’da sıcak gelişmeler…

ATV Esra Erol canlı yayın izle 18 Şubat Perşembe! Esra Erol’da sıcak gelişmeler…

ATV CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün ne oldu? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Serap Zekiye ve kocası Ömer’e meydan okumak için stüdyoya geliyor!

Yakışıklı ve zenginim diye nazara geldik dedi, baldız terörüne isyan etti! Temizlik takıntısı yüzünden evden giden karısına yalvardı! Ömer karısı Rabia ile canlı yayında karşı karşıya gelecek! Annesiyle gitmeyen Nilüfer son kararını açıklamaya geliyor! Nilüfer nereye gidecek? Bereket Teyze’nin kayıp kızı Suna bulundu! Suna neden evi terk etti? Düğüne gidiyorum dedi, kendi nişanına gitti! O da yetmedi bir başkasından 3 çocuk dünyaya getirdi! Karı koca yıllar sonra Esra Erol’da yüzleşecek!

Editör: TE Bilisim