TNT Express, bir kurye şirketidir. Merkezi Hollanda’da bulunan TNT Express uluslararası hizmet verir. FedEx’in yan kuruluşu olarak Türkiye’de FedEx servis sağlayıcılığı yapar.

TNT Express, her türlü paket veya belge teslimlerinizde güvenle yanınızda olan bir kurye servis hizmetidir. TNT Express ile ilgili her türlü işlemlerinizde TNT Express müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yardım veya bilgi almanız mümkündür.

TNT Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

TNT MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

Her türlü belge ve paket gönderimleriniz için tercih edebileceğiniz TNT Express ile kurye işlemlerinize anında çözüm bulmanız mümkün.

TNT Express müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden firma ile iletişime geçerek varsa probleminizi soru veya görüşlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

·         TNT Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 0 868

TNT EXPRES MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

TNT Express müşteri hizmetleri mesai saatleri içerisinde size kesintisiz hizmet sunmaktadır. TNT Express müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek; her türlü görüş, öneri ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde isteklerinize anında cevap alabilmeniz mümkün.

·         TNT Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 08:30 – 18:30

TNT EXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAX NUMARASI NEDİR?

TNT Express kurye firmasına iletmek istediğiniz her türlü yazılı belge, evrak, resim, grafik için faks hattını kullanabilirsiniz. İletilen belgeler firmaya ulaşınca konu ile ilgili gerekli bilgilendirme hakkında geri dönüt alabilirsiniz.

·         TNT Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0216 630 25 10

TNT MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

70 yılı aşkın süredir hizmet vermeye devam eden TNT Express kurye firmasının genel müdürlüğü İstanbul ilinin Ümraniye ilçesindedir. Genel müdürlük binası, hafta içi sabah saat 08:30 ile akşam saat 18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

·         TNT Genel Müdürlük Telefon Numarası:  0216 633 80 00 

·         TNT Genel Müdürlük Adresi: Saray Mah. Site Yolu Sok. No.21 34768 Ümraniye / İstanbul

TNT İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

TNT Express, 60’tan fazla ülkede bünyesinde bulunan personellerine iş imkânı sunar. Birçok ülkede bulunan işletim birimleri kendi iş ahlaklarına göre işe alım süreci başlatır. Operasyon, güvenlik, finans, pazarlama ve satış, insan kaynakları, çağrı merkezleri, hukuk ve vergilendirme gibi birçok alanda hizmet verir ve kadrosu bulunur.

Özellikle insan kaynakları, verdiği hizmet değerlerinde iş ahlakı ilkelerine önem verir. Çalışmalarında devamlılık gözeterek firma bünyesinde de uzun vadeli personel bulundurma ilkesini takip ederler. Bu firmada yer alarak çalışmalara ortak olmak isteyen kişiler; TNT Express insan kaynaklarına başvuruda bulunarak, açık pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir. Veya kurumsal internet adresi üzerinden güncel iş ilanlarını takip ederek özgeçmiş bırakabilirler.

·         TNT Express İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0850 210 0 888

TNT EXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

TNT Ekspress müşteri hizmetleri iletişim formuna firmanın resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz. Şikâyet, görüş ve önerileriniz için kullanabileceğiniz müşteri hizmetleri iletişim formu yetkililer tarafından dikkatle incelenerek yorumlarınız değerlendirmeye alınacaktır. TNT Express internet sitesi üzerinden de firma ile ilgili lojistik ve uluslararası posta ihtiyaçlarınıza dair ihtiyaç duyduğunuz bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.

Herhangi bir konuyla ilgili TNT Ekspress müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurarak dilek, şikâyet ve isteklerinizi firmaya iletebilirsiniz. Form bilgilerinde yer alan verileriniz üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi müşteri aydınlatma metni üzerinden edinebilirsiniz.

(Editörümüz linkleme yapacak)

·         TNT Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

TNT MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

TNT Ekspress kurye firmasından aldığınız hizmetle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda TNT Ekspress müşteri hizmetleri şikâyet hattını arayarak firmaya geri bildirimde bulunabilirsiniz. Görüşmeleriniz sonucunda şikâyetinizle ilgili gerekli işlemler yapılacaktır.  

·         TNT Şikâyet Hattı Telefon Numarası: 444 0 868

Editör: TE Bilisim