Gülşen Caymaz öldü mü, nerede? Müge Anlı Gülşen Caymaz kimdir, nereli? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı programıyla adından çok kez söz ettirmeye devam ediyor. Gülşen Caymaz olayı hakkında yeni gelişmelerin yaşandığı programın bugünkü yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki, Gülşen Caymaz öldü mü, nerede? Müge Anlı Gülşen Caymaz kimdir, nereli? İşte tüm detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI GÜLŞEN CAYMAZ KİMDİR, NERELİ?

20 yaşındaki Pınar Geyik, 8 yıldır kayıp olan annesinin bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Daha önce anneannesinin de programa katıldığını belirten genç, artık umudunu yitirdiğini söyledi. İddiaya göre 28 yaşındaki Gülşen Caymaz, annesiyle tartıştı, kızıyla vedalaştı ve kayboldu.

Karamanlı olduğu tahmin edilen Gülşen Caymaz hakkında detaylı bilgiler geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

GÜLŞEN CAYMAZ ÖLDÜ MÜ, NEREDE?

İki çocuk annesi Gülşen Caymaz, 8 yıl önce valizini toplayarak evden gitti. Karaman'da yaşayan Gülşen Caymaz'a o günden beri ulaşılamadı. Annesini arayan Pınar Geyik o güne dair detayları aktarıyor.

İki çocuk annesi Gülşen Caymaz'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'ya konu oldu. 18 yaşındayken eşini kaybeden Gülşen Caymaz, 2 çocuğuyla birlikte annesinin yanına taşındı. Annesiyle zaman zaman tartışmalar yaşayan Caymaz aniden ortadan kayboldu.

O dönem 13 yaşında olan kızı Pınar Geyik, annesini bulmak için Müge Anlı programına başvurdu. Annesinin bulunmasını isteyen Pınar Geyik, Coşkun ismindeki erkek arkadaşına gittiğini iddia etti.

Editör: TE Bilisim