4 Şubat 2 Mart tarihleri arasında alınmaya devam eden YKS başvuruları 2021 detayları başvuru yapan adayların merak konusu. Her bir oturum için ödenecek 2021 YKS ücretleri ve hangi bankalara ödeme yapılacağını öğrenmek isteyen adaylar için detayları yazımızın devamında derledik. Peki, YKS ödemeleri hangi bankalara yapılıyor? 2021 YKS paraları hangi bankaya yatıyor? Bilgiler içerikte.

YKS ödemeleri hangi bankalara yapılıyor? 2021 YKS paraları hangi bankaya yatıyor?

2021 YKS sınavı başvuruları 4 Şubat 2021 tarihinde alınmaya başlandı. Başvuruların 2 Mart 2021 günü gece saat 23:59’a kadar tamamlanması gerekiyor.

2021 yılı YKS sınavına katılacak olan adaylar her oturum için 90 TL başvuru ücreti ödeyecekler. 90 TL’lik başvuru ücreti Akbank, Albaraka Türk, Finansbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Halkbank, ING Bank, Vakıf Katılım, Ziraat Bankası üzerinden ödenebilecek. Bazı bankalarda hem şubelerden hem de internet bankacılığı ve ATM’den işlem yapılabilecek. Bazı bankalarda ise şubeden işlem yapılamayacak. Öte yandan kurumun kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden kredi kartı veya hesap kartı olan kişiler başvuru ücretini kolaylıkla ödeyebilecekler.

YKS başvuru işlemi için tıklayınız!

Editör: TE Bilisim