ATV’nin yeni dizisi Kardeşlerim nerede çekiliyor? İşte Kardeşlerim dizisinin konusu ve oyuncuları ile ilgili detayları haberimizde derledik. Kardeşlerim dizisi tanıtımlarıyla vatandaşlar tarafından büyük merak uyandırdı. Dizinin nerede çekildiği ve oyuncu kadrosuyla beraber dizi konusunun ne olduğuyla ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. ATV’nin yeni dizisi Kardeşlerim nerede çekiliyor? İşte Kardeşlerim dizisinin konusu ve oyuncuları ile ilgili bilgiler haberimizde…

ATV’NİN YENİ DİZİSİ KARDEŞLERİM NEREDE ÇEKİLİYOR? İŞTE KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCULARI…

Yapımını NGM'nin, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek. Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

ATV’NİN YENİ DİZİSİ KARDEŞLERİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve yakın çevresinde gerçekleştiriliyor.

Editör: TE Bilisim