Geçtiğimiz günlerde adadaki zorlu mücadelesinde beklenmedik bir anda geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaralanan Yunus Mere karabacak elendi mi, nerede, neden yok soruları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Yunus Emre Survivor'da neden yok bu akşam neden gelmedi soruları merak konusu. Yarışmacıları yakından takip eden izleyiciler sorulara yanıt arıyor. Peki, Survivor Yunus Emre elendi mi, nerede, neden yok? Survivor Yunus Emre Karabacak elendi mi? İşte bilgiler.

Survivor Yunus Emre elendi mi, nerede, neden yok? Survivor Yunus Emre Karabacak elendi mi?

Survivor’da geçtiğimiz gündelrde ateşte ayağını yakan Yunus Emre Karabacak bütün bir hafta boyunca oyunlara çıkamadı. Yaşadığı talihsiz kaza sonucu rahatszlığı ilerlemiş olacak ki Survivor gönüllüler takımında Yunus Emre’nin bu akşamki kadroda yer almadığı görüldü.

Programda şu ana kadar konuya dair açıklama yapılmazken Survivor Yunus Emre neden yok merak konusu olmaya devam ediyor. Yunus Emre'nin sakatlığı ne durumda, sağlık durumu nasıl, merak ediliyor.

2021 Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir?

Yunus Emre Karabacak, 1990 Erzurum doğumlu bir güreşçi.

31 yaşında olan Karabacak, uzun süredir güreş sporuyla ilgileniyor.

Yunus Emre Karabacak aynı zamanda ünlü güreşçi Reşit Karabacak’ın oğludur.

Bursa’da hayatını sürdüren ve babası Reşit Karabacak’ın izinden giden Survivor Yunus Emre Karabacak, 20 yıldır güreş yaptığını ifade ediyor.

Yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye dereceleri olan başarılı güreşçi, Kırkpınar’da 3 kez dereceye girdi.

Editör: TE Bilisim