Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı izle 22 Şubat Pazartesi! Star ile Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı yayını HD izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Sabah kuşağının büyük beğeniyle takip edilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının canlı yayına katılan konukların hayat dair önerileri dikkat çekiyor. Sağlıklı yaşamdan, pratik yemek tariflerine, sanattan gündeme kadar birçok konunun konuşulduğu program yakından takip ediliyor. Haberimizin içerisinden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı yayınına erişebilirsiniz. İşte Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı izle 22 Şubat Pazartesi! Star ile Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı yayını HD izle

DEMET VE ALİŞAN İLE SABAH SABAH CANLI İZLE 22 ŞUBAT PAZARTESİ

Star ile Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı yayını HD izlemek için linki TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Demet ve Alişan sunduğu programda, birbirinden değerli konukları ile de ilgi çekiyor. Sağlık, eğlence, müzik ve hayat dair püf noktaları ekrana taşıyan programda konukların anlattıkları da izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Şubat Pazartesi programında Ağla Halime, Günün Birinde ve Seni Sevmek Suçmuş şarkıları ile milyonların beğenisini kazanan Ayşe Mine canlı yayına katılıyor. Şarkıların hanımefendisi Ayşe Mine evinin kapılarını açarken, programa özel itiraflarda bulunuyor.  Do. Dr. Nejat Altıntaş, canlı yayında şikayetler ve arkasında yatan sağlık sorunları hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor. Nefis tatların mimarları anne kız Çiğdem - Suda Öğütçü ikilisi semt pazarına giderek alışveriş yapıyor.

Alişan kimdir?

Serkan Burak Tektaş, ya da bilinen adıyla Alişan, Bingöl'lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Erenköy'de dünyaya geldi.

Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak Tektaş'tı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu. Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Alişan'a türkü söyletirlerdi. Bu, liseyi bitirene dek sürdü. Alişan'ın en büyük amacı pilot olmaktı ancak ÖSS'den yeterli puanı kazanamayınca bu hayali suya düştü. Lise birinci sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. Ancak bunu, gerçek bir kaset çalışması olarak kabul etmiyor.


Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Alişan, daha sonra firmanın diğer ortakları Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir'in de desteğiyle ilk albümü Asik Oldum'u 8 Nisan 1996'da Piyasaya Cikarildi ve ünlü oldu.ikinci albümü 'Sana Bir Şey Olmasın'ı Eylül 1997'de piyasaya çıkardı.Albümün çıkış parçası "Kralı Gelse" adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Üçüncü albümünü Kara çadır adlı albümünü 23 Nisan 1998 yılında çıkarılmıştır. Alişan'ın dördüncü albümü Var Ya 23 Ocak 1999 yılında çıkarılmıştır.Beşinci albümünü Alisan 5 Haziran 2001 yılında çıkarılmıştır.2002'nin Mart ayında Akmerkez alışveriş merkezi'nde Yalçın Menteş'le kavga etti. Polis tarafından tutuklanan Alişan,hapis cezası aldı.Söz mü adlı altıncı albümünü 25 Kasım 2002 yılında çıkarıldı.

Ertesi yıl 20 Mart 2004 yılında Kalbim ellerinde adlı albümünü çıkarıldı.20 Mart 2005'te Olay bitmiştir adlı albümünü çıkarıp iki yıl sonra 5 Mart 2007'de Ve kimselere güvenmiyorum adlı albümünü çıkarıp,bir yıl sonra 15 Haziran 2008'de Sevgilerimle adlı son albümünü çıkarttı.

Alişan ayrıca Istanbul Amatör Futbol Ligi Takımlarından Halil Rıfat Paşa'da oynamakta.Kendisi Forvet hattinda oynadığı Kulübün 10 numarasını giymekte ve kaptanlığını'da yapmakta. Neredeyse Ayazağa Stadı'nda oynanan tüm maçlarını magazinler görüntülemekte.

Editör: TE Bilisim