Survivor Melis Sezer boyu kaç, nereli gibi sorular Survivor’ın sıkı takipçileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. TV 8 ekranlarında nefes kesen Survivor yarışmasında kıyasıya mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Elenmemek için mücadele veren yarışmacıların mücadelesi ve yaptığı açıklama gündem damga vuruyor. Yarışmanın en dikkat çeken yarışmacılarından birisi de hiç kuşku yok Survivor Melis Sezer oldu. Peki, Survivor Melis Sezer boyu kaç, nereli? Melis Sezer kaç yaşında burcu ve İnstagram ne?

SURVİVOR MELİS SEZER BOYU KAÇ, NERELİ? MELİS SEZER KAÇ YAŞINDA BURCU VE İNSTAGRAM NE?

İzmir’de 2 Haziran 1993 tarihinde gözünü açan Melis Sezer 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi unvanına sahiptir.

Özellikle yarışmacının boyunu merak edenler sıkça yarışmacının boyunu araştırıyor. Survivor Melis Sezer 1.68 m. boyuna sahiptir. Bir diğer merak edilen konu ise Melis Sezer'in İnstagram hesabı oldu.

Başarılı yarışmacının kullanıcı adı 'melissezer__' dir. Başarılı tenisçi, sosyal medya hesabında da sık sık tenis maçlarına ve antrenmanlarına ait fotoğrafları paylaşmaktadır. Sezer'in şu an itibariyle 5 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

Survivor Ne Demek?

Geniş tanımı olarak survivor kelimesi, bir rekabet ya da savaş durumu sırasında hayatta kalan son kişi olarak adlandırılmaktadır. Türkçede ki tam karşılığı ise hayatta kalan kişi olarak adlandırılmaktadır. Bu kelime İngilizce kullanımlarında kazazedeler için ve kaybolan kişiler için kullanılmaktadır.

Adada mahzur kalan ya da bir dağda zor şartlar altında hayatta kalmayı başaran kimse için kullanılmaktadır. İngilizce içinde survivor ne demek diye sorulduğunda Türkçe karşılığı olarak hayatta kalan son kişi anlaşılmalıdır.

Editör: TE Bilisim