ATV Müge Anlı canlı izle 23 Şubat Salı! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Dünkü canlı yayına 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in şüpheli kaybı damga vurdu. Yeni bölümde neler yaşanacağını merak edenler bugünkü Müge Anlı canlı yayınına erişmek istiyor. Haberimizin içerisinden Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına erişebilirsiniz. İşte ATV Müge Anlı canlı izle 23 Şubat Salı! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle…

Müge Anlı ve ekibi, bu kez şüpheli şekilde ortadan kaybolan Güldane Biçer'i arıyor. 10 yıl önce aniden kaybolan genç kadın o dönem sık sık eşinden dayak yediğini söylemişti. 

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE 23 ŞUBAT SALI! YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI KESİNTİSİZ İZLE

MÜGE ANLI CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! ATV

MÜGE ANLI 22 ŞUBAT PAZARTESİ YAYINI! YOUTUBE

Osman Biçer'in kuzeni telefonla canlı yayına bağlanarak Osman Bey'in Güldane Biçer'i hiç dövmediğini iddia etti. Osman Biçer'in babası da programa telefonla katılarak oğlunun karıncayı bile incitmediğini söyledi. Güldane Biçer'in kız kardeşi Melek hanım ise elinde darp raporu olduğunu söyledi.

Osman Bey'in ölen erkek kardeşinin eşi ile evlendiği ortaya çıktı. Yani Güldane Biçer daha önce Osman Bey'in yengesiydi...

22 Şubat 2021 tarihli programa konuk olan Güldane Biçer'in ağabeyi, kardeşinin kaybolduğu gün evin banyosunda kan izi gördüklerini ve Osman Bey'e sorduklarında ise 'o gece biraz tartıştık' cevabı aldıklarını söyledi. 

SELDA GROSEE'YE NE OLDU

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre Eylül 2016 tarihinde Selda Grosse'nin olduğu iddia edilen nüfus cüzdanı bulundu. Bunun üzerine Mersin'den özel Balık adamlar getirilerek arama çalışması başlatıldı. Özellikle suların çekilmesiyle bu alanda yapılan aramalardan bir sonuç elde edilemedi. Selda Grosse'ye ait olduğu iddia edilen nüfus cüzdanı laboratuara gönderildi.

Editör: TE Bilisim