Tozkoparan İskender 12. Bölüm Fragmanı yayımlandı! Tozkoparan İskender Salih Hoca evleniyor mu?  Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Tozkoparan İskender her Pazar TRT 1 ekranında seyircileriyle buluşuyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden beri büyük bir kitleye sahip olan dizde hangi gelişmelerin olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte, Tozkoparan İskender 12. Bölüm Fragmanı yayımlandı! Tozkoparan İskender Salih Hoca evleniyor mu?

TOZKOPARAN İSKENDER 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI!

Yayınlandığı ilk günden beri sıkı bir takipçi kitlesine sahip olan dizi yayınlandığı günün ilgi çeken yapımları arasına giriş yaptı. Özellikle dizinin takipçileri Tozkoparan İskender 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı, Tozkoparan İskender dizisinde yeni bölümde neler olacak gibi soruların cevabın sıklıkla araştırmaya devam ediyor. Gerek konusu gerekse oyuncularıyla iddialı bir yapıya sahip olan dizi hakkında tüm detaylar ise şu şekilde sıralanıyor.

Ekranların sevilen dizilerinden olan Tozkoparan, yeni sezonda Tozkoparan İskender adıyla yayımlanmaya devam ediyor. TRT 1 ekranlarının yeni çocuk dizisi Tozkoparan İskender'in yayın tarihi belli olduktan sonra kadro ve konuya dair detaylara da yer verildi. İlk günden itibaren büyük beğeni toplayan Tozkoparan İskender hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

TOZKOPARAN İSKENDER SALİH HOCA EVLENİYOR MU?

Dizinin 12.bölümünde turnuva için okula gelen takımla gösteri maçı düzenlenir. Bu yarışta okullarını bir kişinin temsil edeceğini duyan çocuklar bu kişinin kim olduğuna karar verme konusunda anlaşmazlık yaşar. Nevzat ise Ayla’nın Salih Hoca hakkında bilgi toplayamayacağını düşündüğünden dolayı harekete geçmeye karar verir. Salih Hoca’yı bu sefer oldukça büyük bir tehlike beklemektedir. Yasemin ise annesinin sürekli Mete ile ilgilenmesini bir türlü kabul edemez. Zor günler geçirmekte olan Yasemin almış olduğu kararla bundan sonraki süreçte ailesini büyük bir endişeye sürükleyecektir.

TOZKOPARAN İSKENDER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dedikoducu kanalı sosyal medyadan bir duyuru yaparak kip yarışması yapılacağını ilan eder. Kendisine gönderilen en iyi klip seçilecek ve kanal üzerinden yayınlanacaktır. Kasırga çok iyi bir klibe sahip olduklarından dolayı, yarışmayı rahat bir şekilde kazanacaklarını düşünür. Ancak Mavi Ay’ın önünde pek çok engel bulunur. Bu engellerden en büyüğü ise bir cep telefonunun olmamasıdır.

Diğer taraftan ise Rüya, İskender’in bir kimliğinin olmadığını ve Salih’in onu resmi evlat edinmediğini öğrenir. Bu durumu öğrendiğinde bundan rahatsız olan Rüya, İskender’in Salih’le kalmasının doğru olmadığını düşünerek zaman kaybetmeden harekete geçer. Tozkoparan İskender son bölüm bu şekilde gelişirken, dizide önümüzdeki bölümlerde neler olacağı merak konusu haline geldi.

Editör: TE Bilisim