Çorum sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Çorum'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Eylül ayından itibaren vaka sayılarını hızla artması nedeniyle ülke genelinde alınan sıkı tedbirler kapsamında hafta içi belli saatlerde ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek sorusu yanıt bekliyor. Geçtiğimiz günlerde il bazında gözlemlenen gelişmeler doğrultusunda vaka sayılarında istenen düşüş sağlandığı takdirde il bazında kararlar alınabileceği belirtilmişti. Bu açıklamalar doğrultusunda Çorum'da yaşayan vatandaşlar, 'Çorum sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Çorum'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı?' sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Peki, Çorum sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Çorum'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Merak edilen bilgiler haberde.

Çorum sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Çorum'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

Çorum'da sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor sorusu henüz yanıt bulmuş değil. İl genelindeki vaka sayılarında istenilen düşüş temin edildiği takdirde kısıtlamaların kaldırılması bekleniyor. Ancak şu ana dek resmi makamlardan konuya dair yapılmış bir açıklama bulunmuyor.

Yurt geneli 81 ilin tamamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı/kısıtlaması nedeniyle muafiyeti olan kişiler dışında söz konusu saatlerde dışarıda bulunanlara idari işlem uygulanıyor.

Kısıtlamaların olduğu günlerde belirli saatlerde vatandaşlar kendilerine yakın mesafede bulunan bakkal, market, manav, kasap, balıkçı, kuruyemişçi ve fırınlardan alışveriş yapabiliyorlar.

Hafta sonu kısıtlamaları Cuma akşamları saat 21'den Pazartesi sabah 5'e kadar devam ederken, hafta içi ise akşam saat 21'den sabah 5'e kadar devam ediyor.

Editör: TE Bilisim