Esra Erol canlı yayın izle 26 Şubat Cuma 2021 ve Atv ve Youtube ile Esra Erol canlı yayını kesintisiz izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Esra Erol canlı yayında yaşanan gelişmeler izleyicilerin dikkatini çekiyor. Özellikle dünkü programda skandal bir olay patladı. Uzun yıllardır kocasını göremeyen Havva Bayram, eşi Yavuz Bayram'ı bulmak için programa katıldı. Daha öncede Bayram’ın, çalıştığı apartmandaki kadınlara sarkıntılık yaptığı daha önce de Romen uyruklu kadınla sanal aşk yaşayıp para kaptırdığı ortaya çıktı. Canlı yayına katılan sapık kapıcı canlı yayında gündem oldu. İşte Esra Erol canlı yayın izle 26 Şubat Cuma 2021! Atv ve Youtube ile Esra Erol canlı yayını kesintisiz izle

Esra Erol canlı yayın izle 26 Şubat Cuma 2021! Atv ve Youtube ile Esra Erol canlı yayını kesintisiz izle

ESRA EROL CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ!

Esra Erol programına dün akşam skandal bir olay patladı. Geçtiğimiz bölümde Havva Bayram, uzun yılladır evli olan kocası Yavuz Bayram'ı bulmak için programa katıldı.

Bayram’ın, çalıştığı apartmandaki kadınlara sarkıntılık yaptığı daha önce de Romen uyruklu kadınla sanal aşk yaşayıp para kaptırdığı ortaya çıktı. Canlı yayına katılan sapık kapıcı canlı yayında öyle sözler kullandı ki ki Esra Erol çileden çıktı.

Esra Erol'un programına geçtiğimiz günlerde mektup bırakıp kaçan kocasını bulmak için çıkan Havva'nın hikayesi gündeme oturdu. Kapıcı olan eşinin tüm foyaları tek tek dökülürken, yüzsüz kocayı Esra Erol buldu.

Ünlü sunucu dün akşam yayınlanan programında karı- kocayı yüzleştirdi. Apartman görevlisi olan Yavuz Bayram, eşini dilencilikle suçlayıp, kadınlarla ilişkisini mazur gösterince Esra Erol çileden çıktı. Esra Erol canlı yayında yüzsüzlük yapan Yavuz Bayram'a fırça üstüne fırça attı.

Editör: TE Bilisim