Pubg new state ne zaman çıkacak? Pubg new state çıkış tarihi belli oldu mu? Soruları oyun severler tarafından merak ediliyor. Son zamanların en çok oynanan oyunu olan Pubg mobile yeni bir oyun ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Pubg new state çıkış tarihini merak eden vatandaşlar sıkça arama motorlarına Pubg new state ne zaman çıkacak? Pubg new state çıkış tarihi belli oldu mu? Sorularını araştırıyor. Tüm detayları sizler için haberimizde derledik…

PUBG NEW STATE NE ZAMAN ÇIKACAK?

PUBG Mobile’i geleceğe taşıyan yeni oyun New State, dün kısa bir fragmanla duyuruldu. Gerçekleşen duyurunun ardından kısa sürede gündem olan yeni sürüm, oyun severler tarafından heyecanla karşılandı.

Yayınlanan Fragman, PUBG oyuncularının öfkeli silahlı kavgalarını, araç kovalamacalarını, yol boyunca karışmış ve hoşlanabilecekleri bazı şeyleri içeriyor. Fragman ile birlikte yeni oyun hakkında açıklığa kavuşan ilk şey, kesinlikle PUBG Mobile oyuncularının şu anda alışık olmadığı ortam olarak öne çıkıyor.

PUBG NEW STATE ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Yakın gelecekte olan 2051‘i konu edinen PUBG New State hakkında diğer bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu bağlamda bir Twitter kullanıcısı tarafından tespit edilen rapora göre yeni mobil oyun Çin, Hindistan ve Vietnam‘da yayınlanmayacak.

New State ile yeni araçlar, silahlar ve ekipmanların yanı sıra keşfedilecek çok sayıda alan içeren TROI adlı devasa yeni bir haritaya atlayacak olan oyuncular, birkaç yeni özelliğin de keyfini çıkaracak.

Yalnızca Android ve iOS tabletler, telefonlar dahil olmak üzere mobil cihazlara yönelik olacak PUBG: New State’in 2021‘de piyasaya çıkması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim