Maraşlı son bölüm tek parça izle! ATV ile Maraşlı 8. son bölüm kesintisiz full izle! ATV'nin her pazartesi ekrana gelen ve büyük beğeni gören yeni dizisi Maraşlı 8. bölüm full, kesintisiz, tek parça izlemek için takipçilerin araştırmaları yoğunlaşıyor. Alina Boz ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Maraşlı yeni bölümüyle yine nefes kesti. Savaş, Maraşlıdan nasıl bir intikam alma peşinde? Diziyi internetten izlemek için Maraşlı son bölüm tek parça izleme ve ATV ile Maraşlı 8. son bölüm kesintisiz full izleme linki aşağıda yer almakta.

Maraşlı son bölüm tek parça izle! ATV ile Maraşlı 8. son bölüm kesintisiz full izle!

Maraşlı 8. bölüm özeti

Yüzünde derin yanıklar ile hastaneye kaldırılan son derece bitkin, hasta bir haldeyken sinir krizi geçirir. Uyandığında verdiği ilk emir "Maraşlı'yı bulun" olur. Savaş, Maraşlı'dan intikamını nasıl alacak?

Hilal ve Kemal tarafından sorguya alınan ve duygularına yenik düşmemesi konusunda uyarı alan Maraşlı, planında değişiklik yapacak mıdır?

Babasının yüzüne bakmayan Zeliş, Mahur'a çok yakın davranır. Mahur, Maraşlı'ya ne kadar samimi davransa da Maraşlı ondan uzak durur. Zeliş'in taburcu olmasıyla Mahur, Maraşlı'nın evine gider. Maraşlı'dan şüphelenmeye başlayan Mahur, evi arayarak delil bulmaya çalışır. Mahur, Maraşlı'nın evinde ne gibi dellilere rastlayacak? Gerçekleri öğrenecek mi?

Sinir krizi geçiren Necati babası Aziz'le ilk kez yüzleşir. Bu yüzleşmede geçmişin karanlık sırları su yüzüne çıkmaya başlar. Aziz, Sedef ve Ömer üçgeninde yaşanan olaylarda Necati nasıl bir rol üstlenmiştir? Maraşlı'ya karşı güveni sarsılan Mahur, ona koruma görevinden kovulduğunu söyler. Herkesten uzaklaşma kararı alan Mahur, yurt dışına gitmeye karar verir. Mahur'u durdurmak için havalimanına gitmeye karar veren Maraşlı, Mahur'u kararından vazgeçirebilecek mi?

Maraşlı dizisinin konusu nedir?

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Editör: TE Bilisim