Hafa içi vazgeçilmezleri arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Mart Salı 2021 yeni bölümü ile ekrana geliyor. Özellikle dünkü bölümde Mervenur Polat olayı son durumu merak ediliyor. Merve Nur’u son görenler Müge Anlı canlı yayınında anlattıkları dikkat çekti. Peki bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte ATV Müge Anlı canlı izle 2 Mart Salı 2021! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle!

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE 2 MART SALI 2021! YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYIN İZLE!

MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

MÜGE ANLI CANLI İZLE! YOUTUBE

Gündüz kuşağında 10.00-13.00 saatleri arasında yayınlanan programı kaçıran ve izleyemeyen izleyiciler ise Müge Anlı bugünkü bölüm 1 Mart 2021 ATV Youtube canlı izle alternatiflerini araştırıyor. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Mart 2021 bugünkü bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde…

Müge Anlı Merve Nur Polat olayı son durum merak ediliyor. Antalya’da yaşayan 20 yaşındaki Merve Nur Polat’tan 4 aydan bu yana haber alınamıyor, genç kadının başına ne geldiğini öğrenmek isteyen ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi. Merve Nur’u son görenler Müge Anlı canlı yayına gelerek yaşananları anlattı. Genç kadının hayatta olmadığı düşünülürken, özellikle en son yanında olan şahsın programa katılması ve olanları açıklaması bekleniyor. Diğer yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Cuma günü aranmaya başlanan lise öğrencisi kız da Bartın’da bulundu. Küçük kızın yurda gitmek istediği ve ailesine dönmek istemediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim