Müge Anlı Mervenur Polat öldü mü? Mervenur Polat’ın katili kim? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Hafta içi her gün ATV ekranlarında seyircileriyle buluşan Müge Anlı son günlerde gündem olan Mervenur Polat olayı hakkında sorular sormaya başladı. Mervenur Polat öldü mü ve Mervenur Polat’ın katili kim gibi soruların yanıtını merak edip araştıran vatandaşlar için tüm detaylarını haberimizde derledik. İşte detaylar…

MÜGE ANLI MERVENUR POLAT ÖLDÜ MÜ? MERVENUR POLAT’IN KATİLİ KİM?

Mervenur Polat'ı bulmak için stüdyoya gelen ablası. Mervenur'un madde bağımlısı kişilerle tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve 4 aydır kendisine ulaşılamadığını söyledi. 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın 15 yaşında kaçarak evlendiği, ardından anne evine geri döndüğü ve şuanda 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen ablası, yeğenine annesinin baktığını söyledi.

4 aydır kayıp olan ve stüdyoya gelen üç gencin Mervenur ile ilgili anlattıkları herkesi şoka uğrattı. Şüpheli isimlerden olan Cüneyt isimli şahıs ise henüz Mervenur'un kaybı ile ilgili açıklama yapmadı. Mervenur Polat'a ne olduğu ile ilgili ipuçları toplanmaya çalışılıyor.

Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan görgü tanıkları Mervenur Polat'ın cinayete kurban gittiğini ifade etti. Olay ile ilgili son dakika bilgileri haberimizde yer almaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim