Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nden canlı bağlantıyla katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, " CHP'nin gerçek yüzünü göstermek, yalanlarını ortaya çıkarmak için cevap vermek zorunda kalıyoruz. İktidar yolunu darbede ve ülkesinin başına gelecek felakette görenler çökmeye mahkumdur." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar ise şöyle: 

2023'e kadar sürecek yeni bir gönül seferberliğine başlıyoruz. 81 vilayette ulaşmadık, yüreğine dokunmadık tek insanımızı bırakmayacağız. Kadim davamız dışında hiç kimse ve hiçbir şey vazgeçilmez değildir.

Karşımızda 40 yamalı bohça misali oluşturulan ittifak, şimdiden tel tel dökülmeye başladı.

CHP'nin gerçek yüzünü göstermek, yalanlarını ortaya çıkarmak için cevap vermek zorunda kalıyoruz. İktidar yolunu darbede ve ülkesinin başına gelecek felakette görenler çökmeye mahkumdur.

CHP yıllarca bu ülkenin vatandaşlarının bir bölümünü, Atatürkçülük, laiklik, demokratlık, çağdaşlık gibi değerleri kullanarak istismar etmiştir.

Türkiye'nin geleceğinde bu zihniyeti, yapısı ve üslubuyla CHP diye bir partiye yer olmadığını görüyoruz.

Yolumuza Cumhur İttifakı ile devam edeceğiz. Karşımızda oluşturulan ittifak tel tel dökülmeye başladı.

Önümüzdeki hafta ekonomik reform paketini açıklayacağız.

İstanbul ve İzmir başta CHP yönetimindeki belediyeler milletimize hakkıyla hizmet etmiyor. Vatandaşlara hakkı ile hizmet etmek yerine çöpleri yeniden hortlattılar.

Sessiz devrimler olarak nitelendirdiğimiz nice reformlarla ülkemizin demokratik ve ekonomik çehresini tümüyle değiştiren parti biziz.

Lafa geldiğinde ülkeyi yönetmeye talip olanlar daha temel belediye hizmetlerinin bile altından kalkamıyorlar.

Kendileri gibi düşünmeyen, kendileri gibi yaşamayan, kendilerine boyun eğmeyen herkese fütursuzca saldıran, küçümseyenlere meydanı bırakmayacağız.

Türkiye'yi önümüzdeki asırda yürüyüşüne rehberlik edecek kuşatıcı, sarih, demokratik, özgürlükçü bir anayasaya kavuşturacağız.

Yalan yanlış her haberde bizi linç edenlerin CHP'nin her tarafından akan kepazeliklere sırtını dönmesi gerçek niyetlerini ortaya koyuyor.

Bunların derdi milletin veya ülkenin hukukunu, hakkını savunmak değil, marjinal ve çarpık ideolojilerini toplumun tamamına dayatmaktır.

Seçimlerde 'yıkmaya geliyoruz' derken siyasi değişimi kastettiklerini sanmıştık. Meğer şehirlerimizi altyapısıyla yıkmaya geliyorlarmış.

Editör: TE Bilisim