Çocuklar Duydu dizisi ne zaman başlayacak sorusu izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Döneminin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinin yeni versiyonu olacak olan Çocuklar Duydu dizisi için ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosu da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Çocuklar Duydu dizisi ne zaman başlayacak 2021? Çocuklar Duydu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

ÇOCUKLAR DUYDU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2021? ÇOCUKLAR DUYDU DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Eski diziler ekranlara dönmeye çalışıyor. Mink Yapım sahibi Birol Güven yoğun istek üzerine geçtiğimiz sezon Seksenler dizisini yeniden başlatmıştı. Bu gelişmenin ardından Çocuklar Duymasın dizisi için sürekli heyecanlı bir bekleyiş vardı. Tamer Karadağlı geçtiğimiz gün bir röportaj verdi ve diziyle ilgili sorulara yanıt verdi. Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden başlaması hakkında konuşan Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda "Ben artık Çocuklar Duymasın'da yokum" demişti.

Şuan için proje aşamasında olan dizinin ne zaman hangi kanalda başlayacağına dair detaylar henüz belli değil. Oyuncu kadrosu konusuna gelirsek eski oyuncuların tekrardan yer alacağı düşünülüyor. Fakat Tamer Karadağlı’nın Savaşçı dizisinde yer alması ve "Ben artık Çocuklar Duymasın'da yokum" demesi oyuncunun kadro yer almayacağı anlamına geliyor.

Çocuklar Duydu dizisinin 2021-2022 yıllarında kaldığı yerden devam etmesi için hazırlıklar yapılıyor.  Dizinin bu Eylüle yetiştirilmesi planlanıyor. 

Editör: TE Bilisim