Türkiye’nin bu alanda öncü olması birçok başarılı saç ekim merkezimiz olduğunu göstermekte. Sizler de sağlıklı bir saç ekimi operasyonu için listemizi inceleyebilirsiniz.  

En İyi Saç Ekim Merkezi Listesi

Ülkemizde birçok başarılı saç ekim merkezi var ama en iyi saç ekim merkezi hangisi olduğunu merak mı ediyorsunuz? Listemizi hazırlarken birçok ölçüt ve değerlendirmeye göre hazırladığımızı belirtmek isteriz. Bu ölçütlerde en önemlileri olan hasta memnuniyeti ve başarı oranlarına göre sıraladığımız en iyi saç ekim merkezi listesine gelin hep birlikte göz atalım.  

HERMEST Saç Ekimi

2002’den bu yana Hermest Saç Ekimi alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kendi geliştirdikleri Unique Slit sayesinde saç ekim operasyonlarında %99’a varan başarı oranını yakalıyorlar. En iyi saç ekim merkezi listemizin hiç şüphesiz olmazsa olmazı diyebiliriz. Hedefledikleri %100 hasta memnuniyetini her zaman yakalayan Hermest Saç Ekimi fiyatları 7.000 TL’den başlamaktadır. Operasyonlarda uygulanan saç ekimi tekniklerine göre fiyatlarda değişkenlik gözükebilmektedir. Hem fiyat hem de kalite açısından önerebileceğimiz nadide adreslerin en başında yer almaktadır. Hermest saç ekimi yorumları ve fiyatlarını incelemek için;

https://sacekimi-forum.com/hermest-sac-ekimi-fiyatlari/  

ASMED Hair Transplant Saç Ekim Merkezi

En iyi saç ekim merkezi listemizin ilk sırasında yer alan ASMED hair transplant, Dr. Koray Erdoğan öncülüğünde hastalarına en iyi hizmeti sunuyor. Saç ekimi alanında yapmış olduğu yenilikçi buluşlar sayesinde adından sıklıkla söz ettiren ASMED, başarılı saç ekimi operasyonları sunmakta. Saç ekimi fiyatları greft başına 2€ ile 2,5€ arasında değişiyor. Bu sebepten maddi durumunuz yeterli ise tercih edebileceğiniz bir merkez.  

Muttalip Keser Saç Ekim

Saç ekiminde FUE tekniği denildiği zaman akla gelen isim kuşkusuz Dr. Keser’dir. Türkiye’de FUE tekniğini ilk uygulayan doktor olarak bilinen Dr. Keser, saç ekimi operasyonlarına Ankara’da hız kesmeden devam etmektedir. Kendisi genel olarak daha az greft miktarları ile çalışmaktadır ve operasyonları 2 seans sürebilmektedir. Greft başına 3,5 € şeklinde fiyat belirlenen bu merkez de maddi durumu iyi olan hastalar için büyük bir fırsattır.  

Serkan Aygın Saç Ekim Merkezi

Listemize hız kesmeden devam ediyoruz. Serkan Aygın saç ekim merkezi İstanbul’un Şişli ilçesinde hizmet vermektedir. Saç ekimi operasyonlarında FUE ve DHI tekniklerini kullanarak birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiş bir kliniktir. Saç ekimi operasyonlarında kullanılan teknikler, operasyonun fiyatını belirleyen en büyük faktördür. Saç ekimi fiyatları FUE tekniği kullanılan operasyonlarda 2.200 € olarak gözükürken, DHI tekniği kullanılan operasyonlarda 2.800€ şeklinde gözükmektedir. Serkan Aygın saç ekimi yorumları ve fiyatlarını incelemek için; https://sacekimi-forum.com/serkan-aygin-sac-ekimi-fiyatlari/  

Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi

İzmir’de yer alan bu saç ekim merkezi başarılı saç ekimi operasyonları ile bilinmektedir. Dr. Sibel Ulusan saç ekimi alanında devam ettiği çalışmaları ile bu alanda sürekli yenilikleri takip etmektedir. Saç ekim fiyatları 3.000 € olarak belirlenmiştir. Uygulanan tekniğe ya da greft sayısına göre değişmemektedir.  

Arenamed Saç Ekim Merkezi

Başarılı bir saç ekimi merkezi olan Arenamed saç ekim merkezi de Serkan Aydın’ın yapmış olduğu başarılı ekimler ile bilinmektedir. Saç ekimi operasyonlarında mega seans diyebileceğimiz maksimum greftte çalışma ilkeleri vardır. FUE tekniği kullanılan bu merkezde saç ekimi fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Arenamed saç ekimi yorumları ve fiyatlarını incelemek için;

https://sacekimi-forum.com/arenamed-sac-ekim-merkezi-serkan-aydin/  

AHD Saç Ekim Merkezi

Saç ekimi operasyonlarını FUE ve DHI teknikleri ile gerçekleştiren Dr. Doğanay, Antalya’da işlemleri gerçekleştirmektedir. Uzun yıllardır saç ekimi alanında çalışmasından ötürü bu zamana kadar yapmış olduğu başarılı operasyonlar ile bilinmektedir. Bu merkezde operasyon yaptıracaksanız fiyatların greft başına belirlendiğini söylememiz gerekir. Güncel fiyatı greft başına 1 € şeklindedir.  

Asuman Hair Transplant Saç Ekim Merkezi

En iyi saç ekim merkezi listemizde göstereceğimiz bir diğer başarılı merkez ise Asuman Hair Transplant’tir. Operasyonlarında tek mega seans politikasını benimsemiş olan bu merkez de birçok başarılı saç ekimi operasyonuna imza atmıştır. Saç ekiminin yanı sıra kaş ekimi ve sakal ekimi gibi alanlarda da hastalarına hizmet etmektedir. Saç ekim fiyatları 15.000 TL ve 20.000 TL arası olan bu merkezde de operasyonda ekilecek olan greft sayısı önemli değildir.  

Emphair Saç Ekim Merkezi

Emphair Saç Ekim merkezi, Türkiye’nin saygın hastanelerinde biri olan Acıbadem Hastanesi’nde operasyonlarını gerçekleştirmektedir. Başarılı birçok saç ekimi operasyonu yapan merkez hem FUE hem de DHI tekniklerini kullanmaktadır. Saç ekim fiyatları operasyonda kullanılan tekniklere göre şekillenmektedir. Aynı zamanda merkez sakal ekimi ve kaş ekimi gibi alanlarda da hizmet veriyor. FUE saç ekimi 7.000 TL ve DHI saç ekimi 9.000 TL’den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor.    

Bilgehan Aydın Saç Ekimi

İstanbul’un Maçka ilçesinde saç ekimi operasyonlarını gerçekleştiren Bilgehan Aydın, aynı zamanda estetik operasyonlarındaki başarıları ile de kendini kanıtlamıştır. FUE ve DHI saç ekiminin yanı sıra Traşsız Saç Ekimi uygulaması ile de operasyonlar gerçekleştirmektedir. Saç ekimi fiyatlarını operasyonda uygulanan teknik, ek IGF tedavisi ve bakım ürünleri belirlemektedir. Saç ekimi fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır.

Editör: TE Bilisim