Mervenur Polat'ı kim öldürdü? Müge Anlı Cüneyt Akyol kimdir? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Müge Anlı izleyicileri televizyonlara kilitlemeye devam ediyor. Programına taşıdığı konuk ve olaylarla ülkenin gündemini değiştiren Müge Anlı’da son günlerde merak edilen konu Mervenur Polat olayı oldu. Son dakika yeni gelişmelerin yaşandığı bugünkü canlı yayında nelerin yaşandığını haberimizde derledik…

MERVENUR POLAT'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Olaya tanık olan diğer iki isim ise Ferdi ve İbrahim, Gökhan'ı tedirgin gördüklerini belirtti. İddiaların odağındaki bir diğer isim Cüneyt'in etrafı temizlemesi ve üzerindeki kıyafeti çöp poşetine atması cinayet iddialarını güçlendirdi.

Cüneyt Akyol'a ait eve birkaç kez gittiğini söyleyen Gökhan Hamurcu ve iki arkadaşının ifadeleri ardından kayıp dosyasının cinayete dosyasına dönüşmüş olabileceği iddiaları üzerinde duruluyor. Mervenur Polat'ı üzerinde çarşaf çekmiş halde gördüğünü belirten Gökhan Hamurcu, şunları ifade etti:

"Cüneyt, Mervenur ile evin 2. katındaydı. Cüneyt yukardan seslenip beni çağırdı. İçeri girdiğimde Cüneyt çıplaktı ve üzerine bir kırmızı bornoz giymişti. Mervenur'un üstündeki kıyafetler ise koltuğun üzerindeydi. Çıplak haldeydi üzerine çarşafı çekmiş ağlıyordu. Benden yardım istemedi. Cüneyt ise Mervenur'a sus işareti yapıyordu.

"İkiliyi o halde gördükten sonra korkup 3. kattan atladığını kaydeden Gökhan Hamurcu'nun daha fazla şey bildiği ancak korktuğu için söylemediği düşünülüyor.

Cüneyt Akyol, Müge Anlı'da adı çok geçmesine rağmen televizyon ekranlarında yer almadı. Cüneyt Akyol 7 Mart Pazar günü Müge Anlı ile görüşerek Mervenur Polat'ın cesedinin olduğu yeri gösterdi. Gözaltına alınan Cüneyt Akyol hakkında gelişmeler gelmeye devam ediyor.

MÜGE ANLI CÜNEYT AKYOL KİMDİR?

19 Ekim 2020 tarihinde evden çıkan Mervenur Polat, ailesiyle birlikte Antalya Kepez'de yaşıyordu.

4 aydır bulunamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın akıbeti Müge Anlı'da araştırılıyor. İddiaya göre 19 Ekim 2020 tarihinde uyuşturucu madde temin etmek için 40 yaşındaki Cüneyt Akyol'un evine giden 20 yaşındaki Mervenur Polat'tan o tarihten itibaren haber alınamıyor. Görgü tanıklarının ifadeleri ardından Mervenur Polat'ın cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyor. Mervenur Polat'ın en son ev olarak kullanılan ve birçok erkeğin gittiği bir iş hanında kaldığı ortaya çıkmıştı.

Editör: TE Bilisim