Kaya Temel / Özel Haber

Galatasaray, Younes Belhanda'nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Belhanda, Sivasspor maçı sonrası stat zeminini eleştirirken; yönetimi hedef almış ve “Galatasaray yöneticileri bir çözüm bulmalı. Florya’daki antrenman sahamız bile buradan iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının tutulup buranın zemininin düzeltilmesi gerekiyor. Twitter’da, İnstagram’da kendine bakacağına, medyaya bakacağına gel statla ilgilen. Bu sahada biz oynuyoruz, hafta sonu geldiğimizde bize futbol oynamak için iyi şartlar sunmaları gerek” açıklamasını yapmıştı.

TERCÜMESİ YAYINLANDI

Galatasaray, Faslı futbolcu Belhanda’nın Sivasspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarının noter onaylı yeminli tercümesini yayımladı. Galatasaray Kulübü, Belhanda’nın sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklamasının ardından, Sivasspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa sahanın zemini üzerinden yönetimi hedef alan açıklamalarının noter onaylı yeminli tercümesini yayımladı.

DOĞUM GÜNÜ NOTU DİKKATİ ÇEKTİ

Belhanda, Erzurumspor maçı öncesi “Galatasaray ailesine teşekkür ederim. Sizi asla unutmayacağım” notunu düşmüştü.

ASLAN'DA 4 YIL GEÇİRDİ

Galatasaray’da Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi. 2017'de Galatasaray'a gelen Belhanda, Sarı-Kırmızılı takımda 4 sene geçirdi. Oynadığı 131 maçta 22 gol atan 26 da asist yapan Faslı oyuncu, 2 lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de TFF Süper Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. Öte yandan, Belhanda Galatasaray forması ile Fenerbahçe’ye karşı oynadığı maçları kaybetmedi.

Editör: TE Bilisim