Müge Anlı canlı izle 11 Mart Perşembe ve Atv ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Atv'nin büyük beğeniyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine çarpıcı konular dikkat çekiyor. Son olarak Aleyna Şeker ile İshak Köksal programa damga vururken Sevgi yurduna yerleştirilen Aleyna ailesiyle buluştu. Peki bugün Müge Anlı canlı yayınında neler yaşanacak? İşte Müge Anlı canlı izle 11 Mart Perşembe! Atv ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle…

MÜGE ANLI CANLI İZLE 11 MART PERŞEMBE! ATV VE YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI KESİNTİSİZ İZLE

MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

MÜGE ANLI 10 MART ÇARŞAMBA İZLE! YOUTUBE

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Aleyna Şeker'in heyet raporunu açıkladı! Aleyna Şeker’i kaçıran İshak Köksal canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Ankara'da yaşayan Aleyna Şeker'in sosyal medyada tanıştığı İshak Köksal tarafından kaçırılmıştı. Programa katılan acılı babanın üzüntüsüne dayanamayan Müge Anlı, Aleyna Şeker’i, dakikalar içerisinde bulunduğunu açıklamıştı. Sevgi yurduna yerleştirilen Aleyna önceki gün ailesine kavuştu.

Heyet raporu sonucu beklenen Aleyna Şeker'in yanına kaçtığı İshak Köksal Müge Anlı canlı yayınında, 'Ben onu engelsiz sevdim' sözleriyle dikkat çekti. Beklenen rapor geldi. Müge Anlı Aleyna Şeker'in heyet raporunu açıkladı, 'Çok seviyorum' dediği Aleyna'yı karşısında gören İshak gözyaşlarına boğuldu.

Ailesine kavuşan Aleyna Şeker'in beklenen heyet raporu Atv canlı yayınında açıklandı. Hekimler tarafından gerçekleştirilen kontroller sonrasında "Tam olmasa da idrak yeteneği var" sonucunda karar kılındı ve İshak adli kontrol şartıyla normal hayatına devam ediyor.

Editör: TE Bilisim