Sadakatsiz tekrar bölümü ne zaman yayınlanıyor sorusu dikkat çekiyor. Son bölümü kaçıran vatandaşlar dizinin tekrarını izlemek istiyor. Dizinin son bölümü nefesleri keserken yayınlanan son fragmanlarıyla büyük ilgi topladı. Son bölümü kaçıran veya tekrarını izlemek isteyen izleyiciler için dizinin tekrar bölümünün tarihine ilişkin detayları sizler için hazırladık. Peki, Sadakatsiz tekrar bölümü ne zaman yayınlanıyor? Sadakatsiz tekrar bölümü hangi gün saat kaçta?

SADAKATSİZ TEKRAR BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANIYOR? SADAKATSİZ TEKRAR BÖLÜMÜ HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı gibi sevilen isimlerinde yer aldığı dizi Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle yayınlanacak.

Öte yandan yeni bölümü izleyemeyen ve yeniden izlemek isteyenler için yeni dizinin bazı günlerde tekrar bölümleri yayınlanacak. Dizinin tekrar bölümlerinin gün ve saatleri belli oldu. Sadakatsiz tekrar bölümleri Pazar günü saat 16.15'te  tekrar bölümü yayınlanacaktır.

SADAKATSİZ 21. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 10 Mart Salı yayınlanan 21. Bölümde Asya, hakkında çıkan haberlerden sonra elindeki n güçlü kozu kullanarak Gönül'e dersini verdi!
Öte yandan Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu ilan etmesi herkeste büyük bir şok etkisi yaratırken Gönül Güçlü’nün beklenmedik planı gündeme bomba gibi düşer. Kendisini umulmadık bir krizin ortasında bulan Asya’yı Selçuk’la yeniden bir araya getiren gelişme merak uyandırır. Asya ve Sinan konusunda sınırları zorlamaktan çekinmeyen Volkan’ın son hamlesinin arkasında yatan tedirgin edici gerçek nedir?

Annesinin Nil'le konuşmalarını duyan Selçuk, soluğu Asya'nın yanında alıyor. Onları gizlice konuşurken gören, kulak misafiri olan Selçuk, annesinin kanser olduğunu duyuyor. Son evrede olduğunu öğrenir öğrenmez Asya'dan bu konu hakkında bilgi almaya gidiyor. Annesinin öleceğini anlayan Selçuk, adeta yıkılıyor. Asya ise ona son zamanlarında annesinin yanında olmasını tavsiye ediyor.

Editör: TE Bilisim