Camdaki Kız dizisi ne zaman başlayacak? İşte Camdaki Kız dizisi konusu ve oyuncuları ile ilgili detaylar dizi severler tarafından merak konusu oldu. Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı projesi Camdaki Kız’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören teaser, diziyi merakla bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı. Peki, Camdaki Kız dizisi ne zaman başlayacak? İşte Camdaki Kız dizisi konusu ve oyuncuları! İşte tüm detaylar haberimizde…

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D ekranlarında sevenleri ve bekleyenleri ile buluşmak için gün sayan Camdaki Kız dizisinin fragmanı da geldi. Nefes kesecek olan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmış değil.

CAMDAKİ KIZIN KONUSU VE OYUNCULARI

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme aldı ve yönetmenliğini ise Nadim Güç yapıyor. Gerçek bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak “Camdaki Kız” aynı adlı Gülseren Budayıcıoğlu romanından ekrana uyarlanıyor. Kitapta gerçek bir yaşam hikâyesi anlatılmıştı. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış bir çocuğunun aşk hikâyesi anlatılmıştı.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

Editör: TE Bilisim