Bodo, sıradan hediye tarzı olan, "hediyelik" kavramını, kabullendirilmiş tek ve sıkıcı tarz olmaktan kurtararak, yepyeni deneyim hediye tarzını oluşturdu. Anneme hediye alacağım dediğinizde neden sadece hediye olarak bir eşya düşünülsün ki? Hayatta bizlere sunulan bunca geniş seçenekler varken, neden sınırların içerisinde yürüyüp kendimizi diğer alanlardan mahrum bırakalım? Hediye, duyguları ifade etmekte en etkili araç ve bu yüzden oldukça da önemlidir. Düşünsenize, sevdiğiniz kadınla evlenmek istediğinizi bile, bir yüzük hediyesiyle ifade ediyorsunuz. Çünkü buradaki yüzük bağlılığınızın, ona olan büyük aşkınızın, ciddiyetinizin ve birlikte yeni bir yola çıkmak istediğinizin sembolü. Hayatınızın her önemli anında hediyeler alıp verirken, hediyelerin de farklı ve etkileyici olmasını istersiniz doğal olarak. Bodo sizlere bu etkileyiciliği bambaşka bir tarzla sunuyor.

 Kadınlar için yaratıcı deneyimler

Deneyim hediyeler sayesinde sevdiklerinize kaliteli zaman, verimli aktivite ve eğitimler, dinlendirici saatler ve yepyeni maceralar hediye edebilirsiniz. Solup giden çiçekleri, eskiyen eşyaları, en önemlisi de, anlamı olmayan hediyeleri, boşverin. Çağ, deneyim çağı. Giydiğiniz pahalı kıyafetler değil, size bir anlam katan, fayda sağlayan, bakış açınızı değiştiren deneyimler çok daha tatmin ve başarılı olmanızı sağlayacaktır. Kadınlar, birbirinden farklı düşünce ve tarzlarına sahiptir. Böylelikle onlara hediye almak biraz zor kafa karıştırıcı oluyor. Aslında olay, diğer kadınların ortak zevklerini göz önünde bulundurmak yerine, sadece o kadının zevkleri, düşünceleri ve ihtiyaçlarını iyice incelemek. Kadınlar için birbirinden özel kategoriler ve kategorilerin altında pek çok deneyim hediye oluşturan Bodo, hediye seçiminizi de kolaylaştırıyor. Nasıl mı? Örneğin sevgiliniz, size cilt bakımına ihtiyacı olduğundan bahsediyor, pek çok kadının hergün bahsettiği gibi, ona bodo.com’dan ‘’Kahve Masajı’’ deneyimi hediye ederek, hem istediği bakımı sağlamış olacak hem de düşüncelerine verdiğiniz değer için, çok daha güven kazanacaksınız. Annenize, ‘’Özel Adalar Yelken Seyri’’ hediye edin, kendini bir anda büyük bir huzur ve heyecanın içinde bulacaktır. 

Erkekler için yaratıcı deneyimler

Her gün, diğer günün aynısıymış, sadece tarihler değişiyor gibi hissediyorsanız, mekanınızı ve modunu bir süreliğine değiştirecek bir şeylere ihtiyaç duyuyorsanız, bodo.com’un eşsiz deneyimleri ile tanışın! Hayatınızda yer alan, değer verdiğiniz erkeklerinde günlerini güzelleştirecek bir hediye arıyorsanız bu platform tam size göre! Adrenalin tutkunu bir erkek arkadaşınıza doğum gününde harika bir ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ deneyimi sunabilirsiniz. Özellikle günümüzde videolar çekip sayfasında paylaşan insanlar oldukça çoğalıyor sizinde böyle bir erkek arkadaşınız varsa bu deneyimle onun bloğuna bu deneyim ve video sayesinde katkıda bulunabilirsiniz. ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’, ‘’Kendi Aracınız ile Extreme Sürüş Deneyimi’’ gibi hediyeler de sevdiğiniz erkekler için karşı konulmaz deneyimler olacaktır. Sevdiğiniz herkes için en özel deneyim fırsatları  https://bodo.com/ ’da.

 

Editör: TE Bilisim