14 Mart Pazar akşamı ekrana ikinci bölümüyle gelecek olan Teşkilat dizisi için heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Teşkilat, bu haftada aynı heyecanını koruyabilecek mi? Almanya'da neo nazilerin ailesini katlettiği Serdar'a devlet aile olurken, Serdar sevdiği kızı karşısına alıp hayal kırıklığından ayağa kalkabilecek mi? Peki, Teşkilat ne zaman başlıyor 14 Mart Pazar? Teşkilat dizisi bugün saat kaçta başlıyor?

TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLIYOR 14 MART PAZAR? TEŞKİLAT DİZİSİ BUGÜN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu yeni dizisi Teşkilat,  ilk defa geçtiğimiz hafta sevenleriyle buluştu. Teşkilat dizisi izlendiği ilk akşam dünya tendlerinde (TT) 'Dünya Beşincisi' olurken Türkiye gündeminde de birinci oldu. #Teşkilat etiketiyle sosyal medya gündemine damga vuran dizinin ikinci bölümü 14 mart Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanacak. 

TEŞKİLAT'IN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Almanya'da neo nazilerin ailesini katlettiği Serdar'a Türkiye Cumhuriyeti devleti sahip çıkar. Mete Bey tarafından iyi bir istihbaratçı olarak yetiştirilen Serdar'a Mete Bey ailesini öldürenleri bulacağına dair söz verir. Suriye'de SİHA'ların desteğiyle önemli bir operasyona imza atan Serdar'dan sonra uluslararası arenada etkili olan karanlık yapı Şirket düğmeye basar ve İHA ve SİHA merkezlerine operasyon düzenler. Düzenlenen operasyonda Türk mühendisler şehit edilirken, proje bilgileri 'Şirket' tarafından çalınır. Bu üzücü saldırının ardından karanlık yapı 'Şirket'e karşı mücadele edilmesi için kıdemli istihbaratçı Mete Bey'e ekip kurma görevi verilir. Resmiyette ölmüş olacak olan ekibini Mete Bey tek tek seçer ve seçilen istihbaratçılar vatan aşkı ile görevi tereddütsüz kabul ederler. Serdar ise tüm çabasına rağmen engel olamadığı saldırının faillerinin peşindedir. Peşlerine düştüğü sırada kız arkadaşı Ceren ile gideceği tatili iptal eden Serdar, kız arkadaşının 'Şirket'in üyesi olduğunu fark eder ve büyük hayal kırıklığına uğrar. 

Türkiye'nin milli gururu İHA ve SİHA'ların aldığı başrolle Teşkilat, heyecan dolu hikayesiyle bu akşam sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim