Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne evinde 2-1 mağlup olmasının ardından yönetimden bazı isimler teknik direktör Erol Bulut'un gitmesini istiyor. Konuyla ilgili toplantı yapılacak ve son kararı başkan Ali Koç verecek.

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un koltuğu sallantıya girdi. Sahasındaki son 4 maçın 1'inde berabere kalan ve 3'ünde yenilgiye uğrayan Sarı-Lacivertli kulüpte Erol Bulut'un takıma kalıp kalmayacağı ile ilgili toplantı yapılacak.

Son karar Ali Koç'un

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe yönetiminde bazı yöneticiler Erol Bulut'un gitmesini isterken, diğer yöneticiler takımda kalmasını istiyor. Son söz ise kulüp başkanı Ali Koç'ta.

46 yaşındaki çalıştırıcı Gençlerbirliği maçının ardından, "Rakip kontrataktan, ofsayt olan bir pozisyondan gol buldu. Aleyhimize verilen bir karar. VAR'da nedense bugüne kadar bu çizgiler hep bizim aleyhimize oluyor. Bize bu pozisyon olsaydı emin olun ofsayt verilirdi. Türk futboluyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü söylediğim zaman yanlış konuşabilirim. Çoğu şeyin doğru gitmediğini biz sahada, taraftarlar ekranda hep birlikte yaşıyoruz. Bu şekilde zor" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim