Uyanış Büyük Selçuklu 25 bölüm izle full hd tek parça! Obada işler karışırken âmâsız mücadele kaldığı yerden devam edecek. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Her bölümü nefes kesen dizinin yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Seyirciyi ekran başına kilitleyen dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu,  yeni bölümde yine çok konuşulacak. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 25 bölüm izle full hd tek parça…

Uyanış Büyük Selçuklu 25 bölüm izle full hd tek parça!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! 

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk'un yer aldığı dizi, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun tarihi, siyasi olayları ve o dönemde yaşanan savaşlarını konu alıyor. Sultan Melikşah, Sultan Alparslan’dan aldığı Selçuklu Devleti’nin gücünü doruklarına çıkarırken Selçuklu büyüdükçe düşmanları da hem devletin içinde hem de dışında çoğalmaya devam ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu, her Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkıyor.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Sevda Erginci ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu, her bir yeni bölümünde Selçuklu İmparatorluğunun çok merak edilen Melikşah dönemini konu ediniyor. İçeride ve dışarıda ki birçok düşmanın hevesini kursağında bırakan, zorlu badirelerden geçen Melikşah’ı bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nelerin beklediği ise merak konusu.

24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melikşah ile Tekiş arasında yaşanan olumsuz hava dikkatleri çekti. Tekiş, Melikşah’ın tahtına göz dikerken Türkmen beyliklerinin desteğini almak istiyor. Fakat türlü oyunlara rağmen mücadele eden Melikşah'ı devletin içinde bulunduğu siyasi ve sosyal çalkantıyı engelleyecektir.

Diğer bir sorun ise Şelemzar'da Batıni tüccarlar oldu. Halkı kendine batıl yoluna çekmek isteyen Batıni hekimler Darüşşifa'da hızla yuvalanmaya başlamıştı. Planın arkasındaki sinsi isim Sabbah ise, Faysal'a Şelemzar'da bir Batıni medrese kurmasını söylemişti. Şelemzar'da Batınileri giderek güçlenirken; ahalinin arasına karışan Gazali, yasaklı olan Batınilerin Şelemzar'da çoğalmaya başladıklarını anlamıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu'nun 24. bölümüne Melikşah Sultan'ın "Söz bitecek, kılıçlar konuşacak" sözü damga vurdu. Kardeşi Tekiş beyle aralarına düşmanlık giren Melikşah Sultan, Tekiş'i öldürecek mi?

Editör: TE Bilisim