Fortnite 2. bölüm 6. Sezon için geri sayım devam ediyor. Oyun severlerin uzun zamandır beklediği ana saatler kalırken Fortnite’da gerçekleşen ilk tek oyunculu sezon sonu etkinliği olan Sıfır Krizi Finali heyecanla bekleniyor. Ayrıca son etkinlik olan Sıfır Noktası tekrardan gündemde yer alıyor. Peki, Fortnite 2. bölüm 6. sezon ne zaman? Fortnite yeni sezon ne zaman gelecek? İşte oyun severlerin merak ettiği soruların cevabı…

FORTNİTE 2. BÖLÜM 6. SEZON NE ZAMAN? FORTNİTE YENİ SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Oyun severlerin sabırsızlıkla beklediği yeni sezona sayılı saatler kaldı. Fortnite 2. bölüm 6. sezon ilk tek oyunculu sezon sonu etkinliği olan Sıfır Krizi Finali ile açılıyor. Yeni sezonda ayrıca yeni etkinlikle ve yeni güncel harita dikkat çekerken binlerce yeni ürünler de mağazadaki yerini alacak. Fortnite Bölüm 2 bölüm 6. sezon 16 Mart 2021 Salı günü ile 25 Mart 2021 tarihleri arasında başlaması bekleniyor.

Fortnite Sezon 5’in son haftasında oyuncuların bir sonraki sezon oyuna gelecek yeniliklere ve özellikle de kozmetiklere olan merakı giderek artıyor. Oyuncuların heyecanlı bekleyişi sürerken oyunculara sonraki sezonla ilgili ipucu olabilecek bir haber geldi.

Yeni sezonun bir etkinlikle başlayacağı bilinmekle beraber yeni güncelleme ve sezonla birlikte oyuna gelecek pek çok yeniliğe dair fazla ipucu yok. Sezon 5’te farklı markalarla ve yapımlarla yapılan ortaklıklarla oyunda pek çok ilgi çekici skin ve kozmetiğe yer verildi. Epic Games ise bu süreçte her zaman olduğu gibi pek çok farklı stüdyo ile birlikte çalıştı.

Editör: TE Bilisim