Müge Anlı Cengiz Altunoğlu kimdir, nerede? Cengiz Altunoğlu öldürüldü mü? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Müge Anlı yeni olaylarla izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Cengiz Altunoğlu kayıp olayını inceleyen Müge Anlı tüm şüpheleriyle birlikte canlı yayında inceledi. Vatandaşların sıkça sorduğu Müge Anlı Cengiz Altunoğlu kimdir, nerede? Cengiz Altunoğlu öldürüldü mü? Soruların yanıtını haberimizde verdik…

CENGİZ ALTUNOĞLU ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

29 yaşındaki Cengiz Alyunoğlu’nun şüpheli kaybı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında gündem oldu. Tokat Erbaa’daki boşanma davasına giden Cengiz Altunoğlu 10 Mart’ta kayboldu. O günden itibaren haber alınamayan Altunoğlu’nun bulunması için ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Eşi Derya’nın düğün yaptığı sevgilisi tehdit ettiği iddia edildi.

MÜGE ANLI CENGİZ ALTUNOĞLU KİMDİR, NEREDE?

Derya Altunoğlu ile evli olan 29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu 8 ay önce eşinden anlaşmalı boşanma kararı aldılar. Fakat Derya Altunoğlu'nun ise boşanmadan düğün yaptığı iddia edildi.

Editör: TE Bilisim