Adalet Bakanlığı kura sonuçları öğrenme! İşte Adalet Bakanlığı sonuç sorgulama ekranı ile ilgili aramalar sıkça araştırılıyor. Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere yapılan personel alımı kura çekimleri sonlandı. Başvuru yapıp sonuçları öğrenmek isteyen vatandaşlar için sonuç ekranı gibi detayları sizler için haberimizde derledik. Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl ve yedek adaylar istenilen belgeleri 18/03/ 2021 – 24/03/2021 tarihleri arasında sınavı yapacak adalet komisyonu başkanlıklarına bizzat teslim edecek.

ADALET BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI ÖĞRENME!

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatında görev yapmak üzere KPSS şartı aramaksızın, İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi olarak 1.287 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde başvuruların tamamlanmasının ardından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından kura çekimi düzenlendi.

Adalet Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla gerçekleştireceği personel alımı kura sonuçları bugün saat 11:00'de belli oldu. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan Adalet Bakanlığı personel alımı kura çekimi Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Kura çekimi Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Youtube kanalından https://www.youtube.com/channel/UC62GRRZnIPoZGM0GjkAzA8A canlı olarak yayınlandı.

ADALET BAKANLIĞI SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

Adaylar Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılmadı. Adalet Bakanlığı kura çekilişi sona erdi, sonuç sorgulama işlemini adalet.gov.tr, pgm.adalet.gov.tr ve cte.adalet.gov.tr ilgili kurumlardan yapabilirsiniz.

Atanma hakkı kazanan işçilere işe başlatıldığı yıl için günlük ücret;

İstihdam edilecek işçilere 2021 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %10'u oranında artırılmış olarak günlük brüt 131,17 TL ödenecektir.

Editör: TE Bilisim