ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını izlemek isteyen izleyiciler özellikle bugün neler yaşanacağını merak ediyor. Özellikle 29 yaşındaki Cengiz Alyunoğlu’nun şüpheli kaybı programa damga vurmuştu. Tokat Erbaa’daki boşanma davasına giden Cengiz Altunoğlu’dan bir daha haber alamayan ailesi soluğu Müge Anlı’da buldu. Acılı aile çocuklarının boşanmakta olduğu eşinin sevgilisi tarafından başına bir şey geldiği iddiasında bulunuyor. Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayınında. İşte ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını izle 18 Mart Perşembe! Youtube ile Müge Anlı canlı yayını

ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI İZLE 18 MART PERŞEMBE! YOUTUBE İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI

29 yaşındaki Cengiz Alyunoğlu’nun şüpheli kaybı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında gündem oldu. Tokat Erbaa’daki boşanma davasına giden Cengiz Altunoğlu 10 Mart’ta kayboldu. O günden itibaren haber alınamayan Altunoğlu’nun bulunması için ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Eşi Derya’nın düğün yaptığı sevgilisi tehdit ettiği iddia edildi.

Derya Altunoğlu ile evli olan 29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu 8 ay önce eşinden anlaşmalı boşanma kararı aldılar. Fakat Derya Altunoğlu'nun ise boşanmadan düğün yaptığı iddia edildi.

Cengiz Altunoğlu’nu annesi boşanma davası olduğunu ve boşanacağı kişi ile sorunlu bir dava yaşadığı ve boşanmak istediği kişinin başkası ile evlenmesi Cengiz Altunoğlu’nu sinirlenmiş tehdit etmiş ve boşanmak için yola çıkmış ve bir daha haber alınamamış.

Editör: TE Bilisim