Adalet Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranı sıkça araştırılıyor. Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere başvuru yapan vatandaşlar, kura sonuçlarını merak ediyor. 17 Mart tarihinde gerçekleşen Adalet Bakanlığı personel alımı kurası bugün açıklandı. Başvuru yapan adaylar arasında asıl ve yedekler belli oldu. Seçilen asıl adaylar 18-24 Mart tarihleri arasında istenilen belgelerini teslim etmeleri gerekmekte. Belgeleri teslim eden adaylar, sonrasında ise sözlü sınava girmeye hak kazanacak. Belgelerini teslim edemeyen asıl adayların yerini ise yedek adaylar tamamlayacak. Adalet Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranı burada…

Sözlü sınava girecek adaylar başvurdukları hizmet alanına göre mesleki bilgi ve beceriler ile yükümlü olacakları vazifelerde düzeylerini ölçmek için yapılacak. Adayların sözlü sınavdan geçebilmeleri için 100 puan üzerinden 60 puan almaları gerekecek. Sonuçlar Adalet Bakanlığı resmi sitesi üzerinden TC kimlik numarası ile giriş yaparak sorgulanabiliyor.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI BURADA!

Adalet Bakanlığı, KPSS şartı aramadan Taşra Teşkilatına, Merkez Teşkilatına ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne (CTE) sürekli olarak alınacak personellerin başvuru sonuçları açıklandı. Sonuçlara aşağıda bulunan linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ADALET BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI

ADALET BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (CTE) SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI

Editör: TE Bilisim