İŞKUR kura sonuçları açıklandı mı? İŞKUR kura sonuçları sorgulama ekranı ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Adalet Bakanlığı bünyesine alınacak olan personel kura çekimlerinin Youtube’da canlı olarak yayınlanması ardından vatandaşlar kura sonuçlarını merak edip araştırıyor. İş bulma hayaliyle başvuran adaylar için detayları araştırdık. Peki, İŞKUR kura sonuçları açıklandı mı? İşte, İŞKUR kura sonuçları sorgulama ekranı!

İŞKUR KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Adalet Bakanlığı Sürekli İşçi İstihdamı Kura Çekilişi sonuçları yayınlandı. Adalet Bakanlığı'nın YouTube kanalı üzerinden canlı yayınla açıklandı. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından Adalet Bakanlığı sitesine yoğunluktan dolayı erişim sağlanamıyor. Kura çekiminde adının çıkıp çıkmadığını öğrenmek isteyenler kura çekimi sonuçlarını YouTube linki üzerinden açıklanan listelerden takip ediyor. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

'4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 04.03. 2021–08.03.2021 tarihleri arasında online olarak alınan başvuru listesinde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilişi şu anda gerçekleştirilmektedir.'

Atanan personele yıl için günlük ücret, 2021 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %10'u oranında artırılmış olarak günlük brüt 131,17 TL ödenecek.

İŞKUR KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI!

Adalet Bakanlığı kura sonuçları canlı yayında belli olduktan sonra kurum tarafından yapılan açıklamada, kura sonuçlarını isim listesinin aşağıda yer alan adreslerden sorgulayabilirsiniz.

İŞKUR iş başvuru kura çekilişi YouTube video için tıklayınız

İŞKUR iş başvuru sonuçları için tıklayınız

Adalet Bakanlığı kura sonuçları sorgulama için tıklayınız

Editör: TE Bilisim