Dizi severlerin ilgiyle takip ettiği Tozkoparan İskender’in yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Her Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Özellikle Tozkoparan İskender karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağan Efe Ak’ın performansı dikkatleri üzerine çekti. 6 Haziran 2007 doğumlu olan genç oyuncu Güldüy Güldüy Show Çocuk’ta ilk kez tanınmıştı. Peki, Çağan Efe Ak kimdir, kaç yaşında? Tozkoparan İskender gerçekte var mı?

ÇAĞAN EFE AK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? TOZKOPARAN İSKENDER GERÇEKTE VAR MI?

6 haziran 2007 İstanbul doğumlu olan ve ilk defa reklam filmleri ile kamera karşısına geçen Çağan Efe Ak henüz 14 yaşında. İlköğretim eğitimine devam eden küçük oyuncu aynı zamanda aikido sporuyla ilgileniyor.

Reklam ve tanıtım filmleriyle ekranlara ilk kez çıkan Çağan Efe Ak, ilk dizi deneyimini Bir Gün Bir Çocuk ile edindi. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Murat'ı canlandıran sevimli oyuncu Güldüy Güldüy Show Çocuk programında farklı karakterleri canlandırdı. 

2016’da İçerde dizisinde Sarp’ın çocukluğunu canlandırarak ünlenen Çağan Efe Ak,  2018’de Ailecek Şakınız, Deliler Fatih'in Fermanı filmlerinde de boy gösterdi. Başarılı oyuncu Çağan Efe Ak şimdilerde TRT1'de yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinde baş rol oyuncusu.

Tozkoparan 14. bölümde neler olacak?

İskender’in yardımıyla Mavi Ay, Salih ve Rüya’nın nikahına yetişmiştir. Bu olaylar içerisinde koşturmaca yaşayan Elif ve Sinan hasta oldukları için okula gitmezler. İskender Asya ve Arda’dan hesap sormak istediği için Kasırga’nın kulüp odasında bulunmaktadırlar. Giovanni’de geçmişe dönebilmek için zaman makinesini çalıştırmaya çalışır. İskender, Mavi Ay’ın kulüp odasına giderken bir not görür ve ipuçlarının peşine düşer. İskender böylelikle kendisini ormanın içinde bulur.  Zaman yolculuğu yaptığını sonradan keşfeden İskender, Mavi Ay, Salih ve Fikri ile karşılaşır. Tozkoparan’ı mutlu etmeyecek olaylar yaşanırken İskender’in adı nişan taşından silindiği görülür.

Editör: TE Bilisim