TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşan Teşkilat dizisinin Serdar karakterini canlandıran Ertuğrul Çağlar gösterdiği oyunculuk performansıyla ilgi odağı oldu. İlk iki bölümüyle büyük beğeni toplayan dizide yer alan başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul hayatına ilişkin detaylar araştırılıyor. Dizinin sıkı takipçileri özellikle Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında gibi sorular yanıt arıyor. Peki, Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında? İşte Çağlar Ertuğrul oynadığı diziler…

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? ÇAĞLAR ERTUĞRUL OYNADIĞI DİZİLER

5 Kasım 1987 yılında İzmir Karşıyaka'da doğan Ertuğrul Çağlar 33. yaşında. Eğitimini Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlayan başarılı oyuncu,  Akademi 35 Buçuk ve 3 M.O.T.A özel oyunculuk okullarında oyunculuk eğitimi aldı. 2012 yılında Benim İçin Üzülme adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini edinen Ertuğrul Çağlar, Medcezir, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler dizilerinde de rol aldı.

Ayrıca Çağlar Ertuğrul, Biz Size Döneriz, Dağ 2, Dağ ve Bana Masal Anlatma filmleri ile sinema dünyasında da adından söz ettirdi. 1.87 boyunda olan Akrep burcu Çağlar Ertuğrul, bugünlerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyunculuğunu yapıyor. Serdar Kılıçarslan karakterini canlandıran oyuncunun performansı adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

TEŞKİLAT 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İç güvenlik sorgusundan çıkan Serdar, Mete’nin talimatı ile Ceren’le ilişkisini sürdürmek zorunda kalır. Ceren ekip tarafından 24 saat takip altına alınırken; Ceren’den öğrendiği kritik bir bilgi Serdar’ı öfkesi ve görevi arasında tercih yapmak zorunda bırakır.

Ekip SİHA saldırısını düzenleyen Pascal’ın izini bulmak için canla başla çalışırken, gizli karargâha gelen Serdar ekip üyeleriyle tanışır. Mete, Serdar’ın da ekibe katıldığını açıklayınca buna en büyük itiraz Zehra’dan gelir.

Pascal’ın yurtdışına kaçacağı bilgisi üzerine ekip ilk operasyonları için harekete geçer. Şehit edilen mühendislerin kanını yerde bırakmamaya ant içen ekip Pascal’ı yakalayıp arkasındaki karanlık yapıya ulaşmaya kararlıdır.

Editör: TE Bilisim