Müge Anlı Ferhan Tetik kimdir, nerede? Ferhan Tetik öldü mü? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşmeye devam ediyor. Bugünkü programda işlenen Ferhan Tetik olayı hakkında merak edilen detayları sizler için haberimizde derledik. Ferhan beyin aile fertlerinin canlı yayına katılıp olayla ilgili detayları anlatıyor.

MÜGE ANLI FERHAN TETİK KİMDİR, NEREDE?

Tır şoförlüğü yapan Ferhan Tetik, 5 gün önce kayıplara karıştı. İznik ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesinden Yalova'ya 2 çocuk babası Tetik’in yaklaşık 6 ay önce çalıştığı işten çıkarıldığı ve işsiz kaldığı için bunalıma girdiği iddia edilirken, çevresindeki bazı tanıdıklarına, zaman zaman intihar etmeyi düşündüğünü söylediği ileri sürüldü.

FERHAN TETİK ÖLDÜ MÜ?

Ailesi ise kayıplara karışan Tetik’in eşi tarafından başına bir şey geldiğini düşünüyor. İntihar söylemlerini duyan çocukları ve ailesi Ferhan Tetik'in canından endişe ettiklerini belirtti. Ferhan Tetik’in kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı ikinci eşinden şüpheleniyor. Ferhan Tetik’in ilk eşinden olan oğlu, babasının Hülya Hanım uğruna kendilerini terk ettiğini söyledi.

Tetik'in kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı eşinden şüpheleniyor.

Editör: TE Bilisim