Komedi filmleri arasında büyük beğeni alan Yol Arkadaşım filmi iki seriden oluşuyor. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrolde olduğu Yol Arkadaşım filminin geçtiği sahneler dikkat çekerken yol boyunca kullandıkları arabanın merak ediliyor. Bedran Güzel’in yönetmen koltuğunda oturduğu film izleyiciler tarafından büyük beğeniyle izleniyor. Peki, Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım 2 araba markası ne? İşte konuyla alakalı merak edilen soruların cevabı

Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım 2 araba markası ne?

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrolde olduğu Yol Arkadaşım filminde ayrıca Eda Ece, Bahar Şahin, Aslı Bekiroğlu ve Emre Kınay gibi yıldız isimler de yer alıyor. Çalıştığı işyerinde kendisine zor görevler verilen bir gencin başka bir gençle birlikte çıktığı maceralı yolculuğun yansıtıldığı filmde, Ayvalık’a yola çıkan 2 gencin komedi unsurları ile bezenmiş hikayesi yansıtılıyor.

YOL ARKADAŞIM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?
Filmin başlangıç noktası İstanbul. İstanbul’un farklı noktalarından kareler filmin ilk bölümlerine yansıdı. Balıkesir Ayvalık’a gitmek isteyen 2 başrolün oynadığı Yol Arkadaşım Filmi, İstanbul Balıkesir yolu üzerinde çekildi. Ayrıca filmin bazı kısımları da Ayvalık’ta çekildi. İstanbul ile Balıkesir arasındaki yolda çekilen filmde Ayvalık’a özel bir yer ayrıldı. Ayvalık’ın özgün tarzı, doğası ve yerelliği de filme yansıdı.

YOL ARKADAŞIM FİLMİ ARABA MARKASI
Yol Arkadaşım filminde kullanılan araba markası Daihatsu Materia’dır. Filmde kullanılan ve rengi turuncu olan araba, farklı tasarımı ve az bulunur olma özelliği ile merak edilen bir araç haline geldi. Arabanın iç dizaynının geniş olduğunu ve tarz bir araba olduğunu da ekleyelim.

Editör: TE Bilisim