TV8'in en çok izlenen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı, yok mu, bugün neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün? 24 Mart TV8 yayın akışı konuları merak edildi. Her çarşamba takipçileriyle buluşan fenomen dizinin yeni bölüm fragmanının da yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılıyor. Bu akşam dizi saatinde farklı bir prograın yayınlanması takipçileri meraklandırdı. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı, yok mu, bugün neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün? 24 Mart TV8 yayın akışı yazımızın devamında...

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı, yok mu, bugün neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün? 

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, çarşamba akşamları yayınlanıyordu. Ancak bu akşam MasterChef Junior, Doğduğun Ev kaderindir dizisinin yayın saatinde ekranlara geldi. İzleyiciler, Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı, yok mu, bugün neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün? sorularının yanıtını merak etmeye başladı.

Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ile bu hafta izleyenleri ile buluşamayacak.  Tv8 yayın akışı ile beraber yapımın sıkı takipçileri bu kararın nedenini merak ederken kanal veya dizi ekibinden herhangi bir açıklama gelmedi.

24 Mart TV8 yayın akışı

06:00 Oynat Bakalım
07:15 8'de Sağlık
08:30 Sinema
10:45 Survivor Panaroma
13:00 Doya Doya Moda
17.15 Doğduğun Ev Kaderindir
19:45 MasterChef Junior

Editör: TE Bilisim