Nakdi ücret desteği ne zaman bitecek? Nakdi ücret desteğinde son gün ne zaman? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında ülke genelinde çalışan vatandaşlara nakdi ücret desteği hakkında sorular merak konusu oldu. Nakdi ücret desteğinin ne zaman biteceği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yaptığı açıklama ile belli oldu. Peki, Nakdi ücret desteği ne zaman bitecek? Nakdi ücret desteğinde son gün ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN BİTECEK?

Koronavirüs ekonomik tedbirleri kapsamında uygulanan ücretsiz izne çıkarılan işçiye verilen nakdi ücret desteği ödemelerinde 2 aylık uzatma kararı gelmişti. Uzatma kararının ardından ödemelerin hangi tarihte sona ereceği merak konusu oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısa çalışma ödeneğinin mart ayı itibariyle tamamlanacağını belirtti.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİNDE SON GÜN NE ZAMAN?

Normal şartlarda 17 Mart’ta sona erecek olan nakdi ücret desteği ödemeleri 2 ay daha uzatıldı. Bu kapsamda yeni bir uzatma kararı alınmaması durumunda ücretsiz izin maaş desteği ödemeleri 17 Mayıs’ta sona erecek.

Koronavirüs ekonomik tedbirleri arasında yer alan nakdi ücret desteğinde işverenin ücretsiz izne çıkardığı çalışan aylık olarak nakdi ücret yardımı alabiliyor.

Editör: TE Bilisim