Engin Ceylan tutuklandı mı son durum ne merak konusu oldu. Muğla Marmaris’te yaşan Engin Ceylan adındaki şahıs sevgilisine şiddet ettiği görüntüler ile gündeme geldi. Sosyal medyada tutuklanması için çağrı yapılan Engin Ceylan’ın şiddet uyguladığı görüntüler büyük tepki çekti. Peki, Engin Ceylan tutuklandı mı son durum ne? Engin Ceylan kimdir, kaç yaşındanda?

Engin Ceylan tutuklandı mı son durum ne? Engin Ceylan kimdir, kaç yaşındanda?

Marmaris ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde isminin Engin Ceylan olduğu bildirilen erkeğin, sevgilisi olan bir genç kadına şiddet uyguladığı görüldü. Muğla’nın Marmaris ilçesinde ikamet etmekte olan Engin Ceylan'ın kickboks hocası olarak çalıştığı iddia edildi. 40 yaşında olan Engin Ceylan’ın tutuklanması için sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor.

YÜZÜNE BİR ŞEYLER FIRLATIYOR
görüntülerde yemek yedikleri sırada Engin Ceylan'ın genç kadının yüzüne bir şeyler fırlattığı ardından ise vurmaya başladı. Devamında ise Ceylan. genç kadına bağırarak genç kıza bir şeyler söylerken genç kadının kendisini korumaya çalıştığı görüntülere yansıdı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ
Genç kadını darp ettikten sonra saldırganın yemek yediği görüntüleri izleyen pek çok kullanıcı videoyu paylaşarak kadına şiddetin son bulmasını isterken Engin Caylan'ın ise tutuklanması yönünde paylaşım yaptı.

Konuyla alakalı detaylar güncellendikçe haberimizde yer vereceğiz...

Editör: TE Bilisim