Türkiye’den en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı yeni bölümüyle bugün sevenlerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Birbirinden çarpıcı dosyalar, ilgi çekici olaylar, değerli konuklar ve uzman ekibiyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak ekip yine ilgiyle izlenecek. Yıllardır yayınlandığı günlerde gündeme damga vuran Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni haftasına bugün başlıyor. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı yeni bölüm 29 Mart Pazartesi ATV canlı izle! Müge Anlı programını YouTube HD izle! seçenekleri haberimizde yer alıyor.

MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM 29 MART PAZARTESİ ATV CANLI İZLE! MÜGE ANLI PROGRAMINI YOUTUBE HD İZLE!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak.

MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM 29 MART PAZARTESİ ATV CANLI İZLE!

MÜGE ANLI 26 MART CUMA YOUTUBE HD İZLE!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şüpheli bir şekilde birlikte yaşadığı kişiyle kayıplara karışmıştı. Emel Şimşek 45 gün sonra nerede, nasıl bulundu?  Emel canlı yayında.  Annesini istemediğini ifade etti. Emel Fatih’in evli olmadığını pandemiden dolayı nikâh kıyamadıklarını yakında resmi olarak evleneceklerini açıkladı. Mehmet Şimşek yayına bağlandı. (Emel’in oğlu) Mehmet annesinin nasıl mutlu olduğunu anlayamadığını gözaltlarından her şeyin belli olduğunu söyledi. Emel Hanım’ın küçük kızı yayına bağlandı. Annesine seni çok özledim lütfen geri dön diyen küçük kız ve anne Emel Hanım gözyaşlarına boğuldular. Emel Şimşek ailesine geri dönecek mi? Emel'in sevgilisi için yüzlerce dolandırıcılık iddiası… Kayıp taksici Ergün Çanakçı 15 gün sonra bulundu. Üç çocuk babası evine döndü.

Editör: TE Bilisim