Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Letonya maçı canlı izle ile ilgili merak edilen soruların yanıtını araştırdık. Dünya Kupası Elemeleri G grubu maçında Türkiye, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Letonya'yı konuk edecek. Hollanda ve Norveç'i devirerek eleme grubunda muhteşem bir başlangıç yapan A Milli Takım mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Letonya maçı canlı izle!..

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

A Milli Takım'ın Letonya ile 30 Mart Salı günü gerçekleştireceği maç hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'ndan önemli açıklamalar geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle maçın seyircisiz oynanacağı açıklandı. "TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır." açıklaması yapıldı

TÜRKİYE LETONYA MAÇI CANLI İZLE!

A Milli Futbol Takımı, Letonya ile yapacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu üçüncü maçıyla tarihinde 589. kez sahaya çıkacak. Türkiye - Letonya maçı 30 Mart Salı (bugün) günü İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Saat 21.45'te gerçekleşecek olan mücadele TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

TRT SPOR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim