Bir Zamanlar Kıbrıs İnci Dereli kimdir gerçekte adı ne? İşte Pelin Karahan’ın hayatı ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. TRT ekranlarında yeni başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında eşitli sorular merak konusu oldu. Hafta içinde sadece perşembe günleri ekranlarda yerini alacak olan dizi hakkında dizinin konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili merak edilen detayları sizler için haberimizde derledik. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs İnci Dereli kimdir gerçekte adı ne? İşte Pelin Karahan’ın hayatı…

BİR ZAMANLAR KIBRIS İNCİ DERELİ KİMDİR GERÇEKTE ADI NE?

TRT ekranlarının yeni dizisinde Bir Zamanlar Kıbrıs İnci Dereli karakteri deniz tüccarı olan Kemal Dereli'nin eşidir. Kıbrıs'ta çıkan saldırı sonucu zorunlu olarak göç eden aileler arasında yer alan Dereli ailesin üyesi İnci'nin öyküsü izleyiciyi epey sarsacak. Dizide inci karakteri ise başarılı oyuncu Pelin Karahan tarafından canlandırılmaktadır.

PELİN KARAHAN’IN HAYATI

Ankara’da doğup büyüyen Karahan, ayrıca anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. Karahan, ilkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazandı. Daha sonra Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu.

Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demir döküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi.

Reklamların devamı da geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı.

TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu.

Show TV'de "Pelin Karahan ile Nefis Tarifler" adlı yemek programını sundu.

Editör: TE Bilisim