Kırmızı Kamyon’daki Uğur kimdir? Görkem Sevindik nereli, kaç yaşında? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Hafta için çarşamba günleri Show TV ekranlarında olacak olan Kırmızı Kamyon dizisini oyuncu kadrosu oldukça zengin. Birbirinden farklı ve yetenekli oyuncularla izleyicinin karşısına geçecek olan dizi hakkında merak edilen Kırmızı Kamyon’daki Uğur kimdir? Görkem Sevindik nereli, kaç yaşında? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

KIRMIZI KAMYON’DAKİ UĞUR KİMDİR?

Unvanı başçavuş olan Uğur; cesur, gözü pek ve merhametle bir itfaiyecidir. En yakın dostu Cemin kız kardeşi Nilüfer'e aşık olur ve onunla evlenir. Bu evlilikten bir Nilüfer ve Ömrüm adında kızları olur.

Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm’ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir.

Kendini insanları kurtarmaya adamış itfaiye başçavuşu Uğur, karanlık bir gecede karısını alevlerin arasından çekip çıkaramamıştır. Hayatının dönüm noktası olan bu olay sonrası eşini toprağa veren Uğur, biricik kızı Ömrüm’ü de kaybetmiştir. Ömrüm artık annesinin ailesinin yanına yerleştirilmiştir.

GÖRKEM SEVİNDİK NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Pusat karakteri ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Söz gibi yapımlarda rol almıştır.

Editör: TE Bilisim